Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023. Bivolii primesc un dar otrăvit

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 30 octombrie - 5 noiembrie 2023. Bivolii vor primi un cadou care ascunde ceva neplăcut.
29.10.2023 | 20:28
Zodiac chinezesc pentru saptamana 30 octombrie  5 noiembrie 2023 Bivolii primesc un dar otravit
Zodiac chinezesc 30 octombrie - 5 noiembrie 2023. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna cuprinsă între 30 octombrie și 5 noiembrie 2023: Află care sunt principalele previziuni ale horoscopului asiatic pentru fiecare zodie.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Bivolii s-ar putea să se bucure mult prea devreme de un cadou pe care îl vor primi. Vor descoperi când va fi prea târziu că unele daruri pot fi otrăvite. Astrele le recomandă să fie extrem de atenți la ce și mai ales de la cine primesc.

ADVERTISEMENT

Dragonii au o săptămână ceva mai liniștită față de ultimele săptămâni. Vor să facă ordine în viața lor și în mintea lor. Nu mai gândesc, de data asta, cu voce tare! Ba chiar, unii dintre ei devin un pic mai misterioși.

Mistreții au o perioadă încărcată, plină de alergătură în toate părțile. Destinul le spune că e bine ce fac acum, și anume să nu lase pe 2024 tot ce pot rezolva până la sfârșit de 2023.

ADVERTISEMENT

Câinii, Iepurii și Caii parcă au aceeași traiectorie, în special în zilele de 30, 31 octombrie și 4 și 5 noiembrie 2023. Pentru cei trei nativi, aceste zile vin cu rezolvarea unor conflicte mai vechi, a unor situații peste care nu se vedeau trecând ușor. Sunt zilele unor mari împăcări.

Zodiac chinezesc 30 octombrie – 5 noiembrie 2023. Oile și Șerpii, în schimb, sunt nevoiți să reducă din cheltuielile lor. Fac tot felul de calcule și ajung la concluzia că nu își mai permit anumite mofturi.

ADVERTISEMENT

Cocoșii se sacrifică pentru ceilalți

Cocoșii renunță la un vis, la ceva după care tânjeau, ca un sacrificiu pentru cineva drag. Acești nativi pun binele persoanelor din jur pe primul loc, iar pe ei se lasă la o parte. Divinitatea îi va răsplăti pentru bunătatea de care dau dovadă.

Și Maimuțele sunt ceva mai generoase în intervalul 30 octombrie – 5 noiembrie 2023. Lasă de la ele în certurile cu ceilalți și se focusează pe acumularea de cunoștințe. Au în vedere schimbări majore din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Șobolanii au o săptămână plină de pasiuni arzătoare. Cei singuri pot întâlni omul mult visat, sufletul pereche! Trebuie doar să aibă curajul să își deschidă inima. Cupidon nu stă degeaba!

Zodiac chinezesc 30 octombrie – 5 noiembrie 2023. Tigrii, pe de altă parte, sunt nevoiți să fie mai atenți la nevoile persoanei iubite. Indiferența lor poate duce la o ruptură de relație.

 

 

ADVERTISEMENT