ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru vara anului 2021. Iulie și august, luni benefice pentru Mistreți și Câini

Zodiac chinezesc pentru vara anului 2021: urmează trei luni pline de neprevăzut pentru mulți nativi. Mistreții și Câinii, printre cei mai avantajați.
Autor: Dan Suta | 27.05.2021 | 13:35
Zodiac chinezesc pentru vara anului 2021. Iulie și august, luni benefice pentru Mistreți și Câini
Zodiac chinezesc pentru vara anului 2021. Foto: chinesenewyear.net

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, pentru vara anului 2021, Mistreții și Câinii vor renaște din propria cenușă precum Pasărea Phoenix.

ADVERTISEMENT

Vara anului 2021 vine cu surprize pe care unele zodii nu au cum să le evite. Multe se vor îmbogăți, în timp ce altele își vor cunoaște dragostea.

Mistreții și Câinii sunt cei mai avantajați. Toată munca lor va fi răsplătită în special în lunile iulie și august. În iunie, atât Câinii, cât și Mistreții sunt încurajați să petreacă timp cu cei dragi. Nu sunt excluse niște vacanțe scurte la mare sau la munte.

Zodiac chinezesc pentru vara anului 2021

Șobolanii își schimbă modul de lucru după numeroase eșecuri pe care au trebuit să le gestioneze în ultima vreme. Trebuie să renunțe la felul lor pătimaș de a-și asuma anumite responsabilități. Luna august este cea mai bună pentru ei.

ADVERTISEMENT

Maimuțele fac schimbări importante în luna iunie. Din iulie începe o perioadă de glorie pentru ele. În august au șanse mari să călătorească în alte țări, iar asta le dă o bucurie imensă.

Tigrii nu sunt tocmai pregătiți pentru anumite schimbări, dar nu vor avea încotro. Luna iulie este una plină de provocări. Destinul le aduce tot felul de obstacole, de teste, pe care le vor depăși cu brio.

Caii o iau de la zero pe toate planurile

Iepurii renunță la obiceiurile nesănătoase după ce află la ce riscuri sunt expuși. Încep un adevărat maraton al schimbării în special de la sfârșitul lunii iunie. În august e posibil să își întâlnească marea dragoste.

ADVERTISEMENT

Caii din zodiacul chinezesc au parte în vara anului 2021 de noi începuturi. O iau de la zero pe plan profesional. Primii bani frumoși din noua lor activitate vin în august.

Oile sunt extrem de nehotărâte cu privire la viața lor sentimentală. Vor lua o decizie radicală încă de la începutul lui iunie. Nu e exclus să auzim de divorțuri răsunătoare în ce îi privește pe cei născuți sub acest semn zodiacal.

ADVERTISEMENT

Bivolii riscă totul pe o carte și pornesc într-o aventură destul de periculoasă. Își asumă absolut tot și, culmea, au parte de sprijin din partea celor din jur. În august se vor lovi de o situație cum n-au mai trăit nicidoată. Doar de ei depinde dacă va fi de bine sau de rău, căci asta e în funcție de cum se raportează la situație.

Șerpii au un succes amoros uriaș vara aceasta. Unii dintre ei s-ar putea să facă o căsătorie ad-hoc la sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii august.

ADVERTISEMENT

Dragonii pun la punct anumite chestiuni legate de o moștenire în posesia căreia încă nu au intrat. Luna iulie e cea mai profitabilă.

Cocoșii au parte de o vară așa cum și-au dorit. Au baftă în toate. Cel mai avantajat sector este cel amoros.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!