Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 29 decembrie 2023. Șobolanii primesc o veste nemaipomenită

Zodiac chinezesc pentru vineri, 29 decembrie 2023. Șobolanii primesc o veste excelentă. Este una din cele mai norocoase zile din an.
28.12.2023 | 15:00
Zodiac chinezesc pentru vineri 29 decembrie 2023 Sobolanii primesc o veste nemaipomenita
Zodiac chinezesc 29 decembrie 2023. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru vineri, 29 decembrie 2023. Pentru Șobolani, se anunță un weekend de pomină. Ce prevăd astrele pentru restul semnelor horoscopului asiatic?

Zodiac chinezesc pentru vineri, 29 decembrie 2023

Șobolanii au așteptat de mult o anumită veste legată de bani. Unii primesc niște bani pe care i-au dat cu împrumut, în timp ce alșii se pot trezi cu o mărire de salariu pe final de an.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc 29 decembrie 2023. Cocoșii au parte de o zi de vineri extrem de agitată. Se aglomerează încă de dimineață cu tot felul de activități. Încep deja pregătirile pentru noaptea de Revelion și vor ca totul să fie ca la carte.

Maimuțele au o zi relaxantă, chiar dacă în prima ei parte muncesc pe brânci. După-amiaza vine cu tot felul de întâlniri și de ieșiri prin oraș, de revederi cu oameni dragi.

ADVERTISEMENT

Mistreții dau de persoane de neîncredere

Zodiac chinezesc 29 decembrie 2023. Bivolii sunt și ei puși pe fapte mari, doar că nu prea se pot baza pe ceilalți. Dau numai de oameni leneși, care nu le împărtășesc cheful pentru a realiza cât mai multe lucruri. Vor fi nevoiți să se descurce pe cont propriu.

Tigrii și Oile au un destin comun vineri. Atât nativii Tigru cât și cei reprezentați de Oaie vor face niște pași importanți pe plan sentimental. Se anunță o zi extrem de importantă mai ales pentru cei care vor să își oficializeze într-un fel sau altul relația de iubire.

ADVERTISEMENT

Mistreții dau de tot felul de persoane care nu le inspiră încredere și, la fel ca Bivolii, vor alege să facă totul fără a aștepta sprijin de la alții. Sunt determinați să termine un proiect început de câteva luni bune.

Șerpii nu sunt în apele lor. Au tot felul de sentimente contradictorii în legătură cu o persoană la care țin foarte mult. Suspiciunile lor s-ar putea să se confirme.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc 29 decembrie 2023. Dragonii sunt puși pe chefuit, așa că toată ziua de vineri va fi dedicată distracției. Au și anturajul potrivit pentru a se desfășura în voie. Iepurii, Câinii și Caii reușesc să se focuseze pe anumite proiecte la care au niște restanțe. Unele termene-limită le pot da serioase bătăi de cap chiar de la prima oră a zilei.

 

ADVERTISEMENT