Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 22-28 noiembrie 2021. Maimuțele își fac de cap

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 22-28 noiembrie 2021: Maimuțele își vor lua lumea în cap. Vor face toate acele lucruri pe care nu le-au îndrăznit până acum.
20.11.2021 | 10:45
Zodiac chinezesc pentru saptamana 2228 noiembrie 2021 Maimutele isi fac de cap
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămîna 22-28 noiembrie 2021, Maimuțele prind curaj și fac lucruri de care se fereau până acum.

Multe zodii intră într-o perioadă benefică pe planul comunicării. Se fac mai bine înțelese, devin din ce în ce mai implicate în activitățile lor și lasă o impresie bună pe unde calcă.

ADVERTISEMENT

Maimuțele sunt vedetele săptămânii care urmează. Au de făcut multe alegeri, iar unele dintre ele îi vor surprinde pe toți. Sunt extrem de bine ancorate în realitate, dar nu renunță nici la spiritul lor ludic.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 22-28 noiembrie 2021

Bivolii au anumite reticențe cu privire la sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească la locul de muncă. Sunt dispuși să învețe.

ADVERTISEMENT

Șerpii s-ar putea îndrăgosti de cineva la care în mod normal nu s-ar fi uitat niciodată. E o perioadă destul de interesantă din punct de vedere amoros pentru ei.

Caii renunță la orgoliu și se concentrează pe ceea ce au de făcut. Au noroc de mentori buni în săptămâna 22-28 noiembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Oile sunt puse la treabă, deși ar vrea să lenevească. N-au încotro și se înhamă la muncă. Vor avea de câștigat dacă nu protestează.

Câinii rup legăturile toxice cu cei din jur. Își dau seama că unele persoane nu sunt ceea ce par și asta îi motivează să își aleagă mai bine prietenii.

ADVERTISEMENT

Mistreții scapă de anumite griji. Află lucruri importante care îi liniștesc. Tot răul va fi, așadar, spre bine.

Tigrii, momente importante pe plan amoros

Cocoșii spun tot ce au pe suflet, cu riscul de a-i deranja pe ceilalți. Nu mai țin cont de nimic atunci când simt că li se face o nedreptate.

Cât despre Șobolani, aceștia pornesc într-o aventură riscantă din punct de vedere profesional.

Iepurii și Dragonii au oarecum un destin comun. Amândoi se apleacă pe chestiuni ce țin de spiritualitate. Meditează mult și iau cele mai înțelepte decizii pentru liniștea lor sufletească.

Tigrii au parte de momente pline de revelație din punct de vedere amoros. Își dau seama unde greșesc în relația lor și încep să-și schimbe comportamentul față de persoana iubită. Devin un exemplu pentru cei care nu știu să gestioneze crizele de cuplu. Pentru unii, se poate lăsa cu seri romantice.

ADVERTISEMENT