Life

Zodiacul chinezesc pentru duminică, 23 august 2020. Maimuțele pot întâmpina probleme serioase în familie

22.08.2020 | 19:07
Zodiacul chinezesc pentru duminica 23 august 2020 Maimutele pot intampina probleme serioase in familie
Zodiacul chinezesc pentru duminică, 23 august
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru duminică, 23 august 2020, cu vești proaspete, cu noi informații despre ce au descoperit astrologii din Orient despre această zi de weekend.

Maimuțele vor putea avea probleme serioase în familie dacă nu-și rezolvă problemele, iar Tigrii se confruntă cu mici nelămuriri în ceea ce privește relația de cuplu,

ADVERTISEMENT

Una peste alta, trebuie să încercați să fiți zen, pentru că este singura modalitate prin care puteți rezolva lucrurile, iar calmul vă ajută să gândiți mai limpede.

Zodiac chinezesc pentru ziua de duminică, 23 august

Șobolan

Crezi că toată lumea este împotriva ta, însă totul se petrece în mintea ta. Scenariile ți le faci singur, nu toți îți vor răul, poate ar fi mai bine să încerci să gândești la rece situațiile și să faci în așa fel încât să împaci și capra și varza. Prietenii îți pot fi de un real ajutor într-o chestiune dacă îi lași să se implice mai mult.

ADVERTISEMENT

Bivol

Zi cu soare fără soare, căci stai cam prost cu finanțele, dar nu te stresa prea tare, găsești soluții și pe bani puțini. E posibil să vă petreceți seara în armonie plăcută, la ceas de seară cu persoane dragi, oameni pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme.

Tigru

Te gândești cum să avansezi pe plan profesional, mai trebuie să lucrezi puțin la relația cu șefii, dar și colegii de muncă, apoi poate vine și avansarea mult visată. Ai răbdare și încearcă să acționezi cu tact.

ADVERTISEMENT

Iepure

Persoana iubită nu este prea mulțumită de ceea ce faci în ultima perioadă, în sensul că se simte dată la o parte. O cină în doi ar salva situația, dacă vrei să fii tu cel care vine cu surpriza. Seara poate să se termine cu un pahar de vin roșu. Sau un ceai. Depinde de starea de spirit.

Șarpe

Te cam șicanezi cu cei de la muncă, ar fi bine să o dai la pace, că cearta nu-și are rostul. Încercați să mergeți la cumpărături, poate ar fi bine să mai citiți o carte, să descoperiți pasiuni noi. Vă întâlniți și cu ceva prieteni la o bere, suc sau ceva răcoritoare la terasă.

ADVERTISEMENT

Cal

Puneți țara la cale cu un proiect curajos. Aveți idei mărețe pentru viitor, mai ales că partenerii nu vă lasă la greu Totuși, aveți grijă la finanțe, se anunță cheltuieli și ar fi bine să fie justificate. Fă calculele bine și cumpără ce trebuie. Și partenerii țin evidența banilor.

Capră/Oaie

Sănătatea îți cam dă bătăi de cap, poate ar trebui să te vadă și un medic. Ești pe punctul de a pierde teren în ceea ce privește munca, ar trebui să te străduiești mai mult, sunt colegi care concurează direct cu tine.

Maimuță

Dacă nu încerci să fii mai deschis, mai comunicativ și mai prezent în familie, comportamentul îți va aduce probleme serioase. Cei dragi s-au pus de acord să te bage într-o ședință obligatorie, să discutați despre lucrurile care vă deranjează.

Cocoș

Vrei să fii mereu pe primul loc, dar nu îți iese, sunt zile și zile, așa că ar trebui să încerci să accepți situația așa cum este. Nu te lasă influențat de cifre, că intuiția este uneori cea care contează și s-ar putea să nu dea greș în anumite situații. Totuși, asigură-te că ce vrei să faci este bine.

Câine

Ai grijă cu cine vrei să te asociezi, căci s-ar putea să îți creezi niște așteptări mărețe și degeaba. Încearcă să calculezi fiecare decizie, fiecare pas și n-ar strica dacă ai fi atent și la ce se întâmplă în jurul tău.

Mistreț

Ai tot felul de stări, mai ales în ultima perioadă, încearcă să te aduni, pentru că aceste gânduri negative îți fac doar rău. Nu mai lăsa gândurile să-ți acapareze stare, să îți ieși prea repede din sărite. Urmează o zi cu soare. Și nu doar în suflet 😀

ADVERTISEMENT