Life

Zodiile care se despart în luna iubirii. Vine o perioadă complicată pentru acești nativi

Zodiile pentru care luna februarie nu este de bun augur. Deși ar trebui sărbătorită dragostea, acești nativi pun capăt relațiilor.
10.02.2024 | 09:52
Zodiile care se despart in luna iubirii Vine o perioada complicata pentru acesti nativi
Zodiile care își spun „adio” în luna iubirii. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Câteva zodii au de suferit în februarie, pentru că, deși se presupune că este luna iubirii, ajung cu relațiile pe butuci și trebuie să ia decizii radicale. Le spun „adio” partenerilor și încep viața de la zero.

Zodiile care se despart în luna februarie

Luna februarie este cunoscută ca fiind a iubirii. Amorul este sărbătorit, peste tot sunt simbolurile iubirii sunt văzute la orice pas și viața pare colorată numai în nuanțe de roz. Astrele, însă, au vești proaste pentru unii nativi. 

ADVERTISEMENT

Câteva zodii renunță la viața în doi în februarie și ajung să se despartă de partenerul de viață, indiferent dacă se află în relații de lungă durată sau începute recent, conștientizează că lucrurile nu mai funcționează și aleg să meargă pe căi separate.

Gemenii nu mai fac față presiunii și după o mult timp în care s-au gândit cum este mai bine să procedeze, aleg să-i spună partenerului ce simt și, oricât le-ar fi de greu, să pună punct.

ADVERTISEMENT

Până în momentul în care hotărăsc să pună punctul pe i, certurile apar din motive banale și se intensifică pe zi ce trece. Cititorii în stele le recomandă nativilor acestei zodii să încerce să-și stăpânească emoțiile.

Scorpionul poate semna actele de divorț în luna iubirii. Unii dintre reprezentanții acestui semn zodiacal pun capăt unui mariaj care le-a făcut mai mult rău decât bine în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Ce alte semne zodiacale ajung la despărțire

Capricornul se satură de conflictele frecvente apărute în relația cu persoana pe care până de curând o numeau „iubită”. În ciuda planurilor de viitor pe care și le-au făcut, nu mai pot merge înainte.

Astfel că, își iau inima în dinți și nu mai negociază pe fericirea lor. În luna iubiri, nativii acestei zodii decid să rămână pentru o perioadă singuri și să își găsească fericirea în alte activități.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii ajung, de asemenea, la despărțire în perioada care urmează. Este posibil să nu fie voia lor și ca cineva să se bage în relație cu scopul precis de a-i împiedica să fie fericiți.

ADVERTISEMENT