Sport

Zorya Luhansk – Universitatea Craiova 1-0, în turul 3 preliminar Conference League. Oltenii au cerut penalty. Video

Partida Zorya Luhansk - Universitatea Craiova s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru ucraineni. Oltenii au cerut penalty în minutul 51, la o intervenţie a lui Imerenkov asupra lui Ivan.
04.08.2022 | 14:30
Zorya Luhansk  Universitatea Craiova 10 in turul 3 preliminar Conference League Oltenii au cerut penalty Video
U Craiova joacă la Lublin cu Zorya Luhansk în turul 3 preliminar din Conference League. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
04-08-2022
17:30

Zorya Luhansk - Universitatea Craiova 1-0 (Nagnoynyi 56)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Final de meci. Universitatea Craiova pierde în Polonia, 0-1, şi totul se va decide pe Stadionul „Ion Oblemenco“ peste o săptămână. Returul se joacă pe 11 august, de la ora 20:30.

Min 84: Bancu trage pe colţul scurt, dar portarul gazdelor respinge în corner. Şutul nu a fost pe spaţiul porţii. La cornerul rezultat, Craiova a trimis peste transversală.

Min 71: Balint forţează atacul. Markovic şi Rivaldinho introduşi pe final de meci. Au ieşit Klojic şi Hanca.

Min 71: O nouă ocazie pentru ucraineni. Şutul puternic al lui Buletsa este reţinut de Lazar

Min 56: GOL Zorya! Nagnoynyi se înalță și trimite cu capul în poarta oltenilor.

Min 55: Sergiu Hanca trimite un voleu pe lângă poartă, iar ucrainenii au repus mingea rapid în joc, ajungând să aibă o fază importantă, dar David Lazar respinge din nou în corner

Min 51: Craiova cere penalty la o intervenţie a lui Imerekov asupra lui Ivan

Min 50: Încă un șut al ucrainenilor care e respins în corner de Lazar.

Final de repriză! Universitatea Craiova a fost dominată de Zorya, însă ucrainenii nu au reușit să înscrie, David Lazar fiind atent la ocaziile adversarilor. Aproximativ de 30 de spectatori ai oltenilor s-au făcut auziți pe stadionul din Polonia.

Min. 35: Încă o ocazie pentru Zorya! Șutul lui Buletsa este prins de David Lazar. 

Min. 21: Ocazie pentru Zorya! Kabaiev îi pasează lui Nazaryna, care șutează de la distanță, puțin pe lângă buturile lui Lazar.

Min. 17: Ocazie pentru olteni! Raul Silva reia cu capul, dar balonul trece puțin pe lângă poarta lui Matsapura.

Min 9: Imerekov șutează la poarta lui Lazar, dar Papp blochează tentativa.

Min. 1 – A început meciul!

04-08-2022
16:44

Echipele de start pentru Zorya Luhansk - U Craiova

Au fost anunțate echipele de start la meciul dintre Zorya Luhansk și Universitatea Craiova, din turul 3 preliminar al Conference League:

  • Zorya: Matsapura – Danchenko, Batagov, Imerekov, Vantukh – Churko, Nazaryna (c), Buletsa – Dal Bello Fagundes, Nagnoynyi, Kabaev; Rezerve: Saputin, Zhylkin, Alefirenko, Bezborodko, Brazhko, Khlan, Lunyov, Mykhailenko, Myshnyov, Smiian, Snurnitsyn; Antrenor: P. van Leeuwen
  • U Craiova: Lazar – Căpățînă, Papp, Raul Silva, Bancu (c) – Al. Crețu, Mateiu – Hanca, Roguljic, Ivan – Koljic; Rezerve: L. Popescu, Cîmpanu, Baiaram, Danciu, Markovic, Martic, Rivaldinho, Sala, Screciu, Vătăjelu, Vlădoiu; Antrenor: L. Balint
04-08-2022
16:14

„Știința” a ajuns la stadion

Universitatea Craiova este pregătită pentru duelul de la Lublin cu Zorya Luhansk. Laszlo Balint, staff-ul și fotbaliștii alb-albaștrilor au ajuns la stadion și sunt montați pentru duelul care va începe la ora 20:30.

Partida din prima manșă a turului 3 preliminar din UEFA Europa Conference League va fi difuzată pe Digi Sport 1 și live online pe site-ul FANATIK.RO.

Meciul Zorya Luhansk – Universitatea Craiova are loc joi, 4 august, cu începere de la ora 20:30, în cadrul manșei întâi a turului 3 preliminar al Conference League. Echipa care va reuși să se impună la capătul celor două manșe (returul e programat joi, 11 august, la Craiova), va întâlni în play-off ănvingătoarea din dubla Hapoel Beer Sheva – Lugano.

Unde se joacă meciul Zorya Luhansk – Universitatea Craiova

Întâlnirea Zorya Luhansk – Universitatea Craiova se dispută joi, 4 august, de la ora 20:30, în prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League. Urmare a războiului din Ucraina, Zorya nu poate disputa meciurile pe teren propriu și a găsit înțelegere la polonezi, locația de desfășurare a partidei fiind stadionul Arena din Lublin, al doilea oraș ca importanță al țării, dar a cărui echipă, Motor, activează abia în a treia divizie!

ADVERTISEMENT

Pentru Universitatea Craiova, faptul că jocul nu are loc la Luhansk este evident un important avantaj. Cum avantaj mai poate fi și faptul că jucătorii străini ai Zoryei au părăsit echipa și că gruparea ucraineană nu a mai putut susține un joc oficial de peste 150 de zile, de la începerea agresiunii ruse. Asta nu înseamnă că oltenii nu vor primi o replică puternică din partea adversarului.

Cine transmite la TV partida Zorya Luhansk – Universitatea Craiova

Partida Zorya Luhansk – Universitatea Craiova se joacă joi, 4 august, de la ora 20:30, pe stadionul Arena din Lublin, 15.600 de locuri, în manșa întâi a turului 3 preliminar al Conference League și va fi, în cele din urmă, pentru că au existat mari discuții aspra acestui lucru, televizată de canalele Digi Sport și Prima Sport. O veți mai putea urmări și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Lublin, se anunță o zi de joi, 4 august, cu cer senin și temperatură care va ajunge în cursul zilei până la maxim 28-29 de grade. Nu există pericol de precipitații, iar la ora începerii partidei sunt estimate în jur de 24-25 de grade. Acest meci va fi arbitrat de bulgarul Georgi Davidov, 37 de ani, la al patrulea meci în cupele europene, toate în Conference League.

Hanca, posibilul înlocuitor al lui Gustavo, în primul unsprezece

Laszlo Balint are suficiente motive pentru a fi îngândurat. Situația lui pe banca Universității nu e una tocmai favorabilă, după ce a pierdut în ultima etapă de campionat acasă cu Rapid. Sunt destule vocile care susțin că fostul tehnician de la UTA nu e antrenor pentru o echipă de cupe europene, dar există argumente în favoarea sa și cel mai important este lotul de care dispune.

ADVERTISEMENT

S-a trezit, pur și simplu, înainte de jocul cu Rapid fără o piesă de bază, mijlocașul ofensiv brazilian Gustavo, pe care patronul Mihai Rotaru l-a cedat pentru numai 220.000 de euro la o echipă din Iran. Transferurile de top promise se rezumă la venirile lui Sergiu Hanca, Rivaldinho, Raul Silva și Ivan Martic, doar fundașul portughez integrându-se în echipă. Foarte probabil, Sergiu Hanca va deveni înlocuitorul pe banda dreaptă a lui Gustavo.

Cote la pariuri la jocul Zorya Luhansk – Universitatea Craiova

Cotele la meciul Zorya Lungansk – Universitatea Craiova sunt identice celor de la jocul Sepsi – Djurgarden. Oaspeții, adică oltenii, sunt favoriți, la o cotă de 2,35 iar ucrainenii dacă vor câștiga ei vor avea cotă de 3,15. 1,60 este cota pentru șansă dublă 1X iar un gol înscris de Zorya ajunge la 1,65. Până și marja de goluri over 1,5 este la fel, 1,40.

ADVERTISEMENT

Din 12 decembrie 2021, când făcea 1-1 la Kiev, cu Dinamo a lui Mircea Lucescu în ultimul meci jucat în campionat Zorya nu a mai susținut decât partide amicale, cele mai multe pe teritoriul Poloniei și cu echipe poloneze, reușind să aibă un procent ridicat de rezultate pozitive deși lotul este acum format doar din jucători ucraineni.

ADVERTISEMENT