News

1 milion de dolari au fost găsiţi de o familie pe mijlocul drumului! Ce au făcut cu banii

21.05.2020 | 21:00
1 milion de dolari au fost gasiti de o familie pe mijlocul drumului Ce au facut cu banii
ADVERTISEMENT

O familie din Virginia (Statele Unite) care a plecat într-o călătorie mai lungă pentru a se izola de coronavirus a găsit aproximativ 1 milion de dolari cash pe mijlocul drumului. 

1 milion de dolari au fost găsiţi de o familie pe mijlocul drumului!

Totul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână. În timp ce maşina rula pe carosabil, ceva care părea o geantă plină cu gunoaie le-a ieşit în cale şi au dat peste ea. Însă, şoferul nu a lăsat “gunoiul” pe carosabil, ci a pus geanta în portbagaj:

ADVERTISEMENT

“Au trecut cu maşina peste geantă şi în loc să o lase pe drum, au oprit, au ridicat-o şi au pus-o în portbagajul maşinii”, spune Scott Moser, unul dintre poliţiştii de la Caroline County Department, conform CNN.

“Am fost acolo şi am confirmat că era vorba de mulţi bani. Erau cam 1 milion de dolari ascunşi în două genţi”

Au văzut o altă geantă lângă şi au ridicat-o şi pe aceea. Mai târziu au ajuns acasă şi voiau să arunce gunoiul din cele două genţi: “Când au deschis, credeau că sunt hârtii, scrisori. Dar când s-au uitat mai bine erau bani adevăraţi”, spune Moser.

ADVERTISEMENT

Familia Shantz au mers la biserică şi au chemat poliţia: “Am fost acolo şi am confirmat că era vorba de mulţi bani. Erau cam 1 milion de dolari ascunşi în două genţi”, spune Moser.

“Sunt 1 milion de dolari în cash. Dar au făcut lucrul care trebuia făcut”

În interiorul genţilor mari erau unele mai mici, conţinând informaţii despre unde trebuiau depozitaţi banii: “În interiorul genţii au fost nişte pungi pe care scriau nişte lucruri”, spunea Emily Schantz conform CNN.

ADVERTISEMENT

Poliţia a început o investigaţie înainte de a returna pachetul la Poşta americană, care face şi ea o anchetă în acest moment.

“Încă nu ştim cui aparţin aceşti bani şi cine era destinatarul”. Cei de la US Postal încearcă să afle cine este proprietarul şi să returneze suma de bani.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să le mulţumim celor din familia Schantz pentru că au dat dovadă de caracter. Sunt sigur că ar fi foarte dificil să ia această decizie. Sunt 1 milion de dolari în cash. Dar au făcut lucrul care trebuia făcut”, a spus Moser.

 

ADVERTISEMENT
Tags: