Sport

20.000 de lei pot fi acum ai tăi! Biletul pe care nu ai voie să-l ratezi la mijloc de săptămână

La mijlocul acestei săptămâni putem da o adevărată lovitură cu biletul de pariuri ce are un potențial câștig de peste 21.000 de lei, chiar dacă miza este de numai 20 de lei
17.01.2022 | 19:55
20000 de lei pot fi acum ai tai Biletul pe care nu ai voie sal ratezi la mijloc de saptamana
Meciurile de miercuri și joi ne pot aduce un câștig de peste 21.000 de lei. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Premier League, Cupa Ligii Angliei, La Liga, Cupa Italiei sau Ligue 1 sunt doar câteva dintre competițiile europene ce și-au programat meciuri în acest mijloc de săptămână și cu ajutorul cărora am alcătuit un super bilet de pariuri ce ne poate aduce un câștig de peste 21.000 de lei.

Din cele 9 partide selectate, am obținut o cotă de 925, iar profitul va fi substanțial chiar și la o miză de 20 lei, mai ales că veți beneficia și de bonusul generos de 20% oferit de Superbet, în valoare de peste 3.500 de lei.

ADVERTISEMENT

Ne trebuie doar puțină inspirație și un dram de noroc, ingrediente fără de care nu poți avea succes la pariuri. Iar cele mai bune exemple sunt un parior din București care a câștigat peste 12.000 de euro cu un bilet pe care a mizat doar 10 lei, dar și un jucător foarte inspirat din Craiova, care a luat peste 30.000 de lei cu un bilet pe care alesese numai 7 partide.

În plus, în ajutor vă vine și super oferta de la Superbet. Profitați acum de ea și puteți să vă umpleți buzunarele cu o sumă importantă, care să vă scutească de griji pentru o bună perioadă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,00 pentru goluri multe în Leicester – Tottenham

Miercuri seara, în Premier League sunt programate două meciuri restante din cadrul etapei a 17-a. Primul e Leicester – Tottenham, acolo unde ne așteptăm să avem parte de goluri multe, în ambele porți dacă se poate, așa că vom alege varianta „GG3+” ce ne oferă o frumoasă cotă de 2,00. În schimb, la Brentford – Manchester United, vom miza pe victoria oaspeților, dar și pe un „total goluri 2-5”, cele două variante combinate aducându-ne o cotă de 2,35.

Un alt joc de mare interes programat miercuri seara este cel din prima divizie spaniolă dintre Valencia și Sevilla. Și aici „vedem” goluri în ambele porți, mai ales că și cota de 1,95 este foarte tentantă, așa că o vom alege fără ezitare.

ADVERTISEMENT

Ultimele două partide alese de miercuri vin din Cupa Germaniei și Ligue 1, iar la ambele intuiția ne spune să mergem pe victoria gazdelor. Dacă la Hoffenheim – Freiburg luăm doar varianta simplă „1 solist”, la o cotă de 2,10, la Lille – Lorient vom lipi pe lângă victoria gazdelor și un „2+”, combinație care ne oferă o cotă de 1,85.

Și nu uitați nici de oferta spectaculoasă de la Superbet! Puteţi profita acum de ea și veți avea o şansă în plus să dați o super lovitură cu meciurile de miercuri și joi din cele mai puternice competiții ale Europei.

ADVERTISEMENT

Profităm de o cotă de 2,40 oferită de meciul Elche – Real Madrid din Cupa Spaniei

Joi seara, Cupa Ligii Angliei ne propune returul semifinalei Arsenal – Liverpool. Dacă în tur am asistat la o surpriză, nu atât din punct de vedere al rezultatului de egalitate înregistrat, cât al faptului că nu s-a marcat niciun gol, de această dată suntem siguri că lucrurile vor sta complet diferit. „Cormoranii” vor forța calificarea cu o victorie, e posibil să lase spații mari în apărare de care să profite „tunarii”, astfel că se prefigurează un „GG3+” de toată frumusețea, la o cotă tentantă de 2,15.

În Cupa Spaniei, joi seara ies la rampă granzii Real Madrid și Barcelona. Proaspătă câștigătoare a Supercupei, trupa lui Ancelotti merge la Elche, iar spectacolul pare a fi garantat. Pronosticăm goluri și vom miza pe varianta „GG3+”, la o cotă de 2,40. Tot pentru un „GG”, simplu de data aceasta, vom opta și Athletic Bilbao – Barcelona, cota oferită fiind de 1,90.

Ultimul meci de pe bilet ne aduce și cea mai mare cotă. E vorba despre AS Roma – Lecce, din Cupa Italiei, unde am ales varianta „GG&G2+” pentru un multiplicator de 2,65.

Din cele 9 meciuri selectate am obținut o cotă de 925, iar cu miza de 20 de lei puteți obține un câștig de peste 21.000 de lei. Puteți să puneți biletul așa cum l-am conceput noi, dar aveți și posibilitatea să alegeți ce meciuri doriți, lucru valabil și în cazul mizei.

În plus, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet, iar dacă veți profita acum de ea aveți șansa să dați marea lovitură la pariuri cu partidele programate miercuri și joi în cele mai puternice competiții ale Europei.

ADVERTISEMENT
Tags: