Life

21 decembrie, cea mai scurtă zi a anului 2021. Cristina Demetrescu a anunțat ce-i așteaptă pe nativi în următoarele săptămâni

Începutul iernii astronomice sau solstițiul de iarnă a avut loc pe 21 decembrie, la ora 17.59. Astrologul Cristina Demetrescu a anunțat cu ce se vor confrunta nativii celor 12 zodii.
21.12.2021 | 22:35
21 decembrie cea mai scurta zi a anului 2021 Cristina Demetrescu a anuntat cei asteapta pe nativi in urmatoarele saptamani
ADVERTISEMENT

Începutul iernii astronomice sau solstițiul de iarnă a avut loc pe 21 decembrie, la ora 17.59.

Este cea mai scurtă zi din an, 8 ore și 50 de minute. În schimb, noaptea va fi mai lungă, 15 ore și 10 minute.

Potrivit astrologului Cristina Demetrescu, urmează două săptămâni extrem de agitate pentru cei mai mulți nativi.

ADVERTISEMENT

21 decembrie, cea mai scurtă zi a anului 2021. Cristina Demetrescu a anunțat ce-i așteaptă pe nativi în următoarele săptămâni

În urmă cu câteva ore a fost marcat începutul iernii astrologice sau solstițiul de iarnă. Asta înseamnă că a fost cea mai scurtă zi și urmează cea mai lungă noapte a anului în emisfera nordică. Evenimentul este legat de mișcarea anuală a Soarelui.

În următoarele trei luni, până la echinocțiul de primăvară, durata de lumină începe să crească până ce va deveni egală cu noaptea.

ADVERTISEMENT

Astrologul Cristina Demetrescu a anunțat că urmează două săptămâni destul de grele pentru cei mai mulți nativi. Aceștia se confruntă cu tot felul de provocări, evenimente neașteptate. Vestea bună este că la începutul anului următor lucrurile se vor liniști treptate.

Neplăcerile nu au nicio legătură cu solstițiul de iarnă, ci cu faptul că Marte, o planetă de foc, a intrat în Săgetător, o altă planetă de foc.

ADVERTISEMENT

“În primul rând avem tensiune între două planete grele, două planete mari care implică tot felul de fenomene din acestea imprevizibile, mișcări sociale, pentru că pun lucrurile într-o situație limită acolo unde cineva nu mai vede o soluție, acolo unde energia se acumulează și nu se mai poate degaja decât prin explozii, la propriu sau la figurat”, a declarat Cristina Demetrescu pentru Antena 3.

Se pare că multe dintre evenimentele care vor avea loc în viața nativilor se petrec pentru că aceștia nu au realizat ce este cu adevărat important și ce nu este.

ADVERTISEMENT

În următoarele 14 zile nativii din toate zodiile pot avea parte de evenimente la care nu se așteaptă.

“Aspectul cuadraturii dintre Saturn şi Uranus durează între 13 și 31 decembrie, iar tensiunea este atât de puternică încât fiecare zi din aceste două săptămâni poate veni cu evenimente imprevizibile atât în plan social cât și în toate planurile”  a mai spus astrologul Cristina Demetrescu la emisiunea În fața națiunii.

ADVERTISEMENT