Fotbal international

30.000 de argentinieni în tribună la semifinala cu Croaţia! Scaloni, la picioarele fanilor: “Suntem etern recunoscători pentru efortul monumental pe care îl fac!”

Semifinala dintre Argentina - Croaţia se va disputa într-o atmosferă sud-americană pe Lusail. Sunt aşteptaţi la meci 30.000 de argentinieni, în timp ce europenii vor avea 4000.
13.12.2022 | 08:30
30000 de argentinieni in tribuna la semifinala cu Croatia Scaloni la picioarele fanilor Suntem etern recunoscatori pentru efortul monumental pe care il fac
30.000 de argentinieni în tribună la semifinala cu Croaţia! Scaloni, la picioarele fanilor: "Suntem etern recunoscători pentru efortul monumental pe care îl fac!". Sursa: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prima semifinală de la Cupa Mondială se va disputa între Argentina şi Croaţia, marţi, de la ora 21:00. “Pumele” vin după victoria de infarct cu Ţările de Jos, în timp ce croaţii au moralul beton după ce au eliminat Brazilia, după loviturile de departajare.

30.000 de argentinieni în tribună la semifinala cu Croaţia!

Pe stadionul Lusail se anunţă din nou o atmosferă sud-americană, la fel cum s-a întâmplat şi la meciul cu Olanda. În tribune sunt aşteptaţi 30.000 de argentinieni, cu câteva mii mai mulţi decât au fost în sferturile de finală. În plus, o mare parte a fanilor neutri sunt susţinători ai “pumelor”.

ADVERTISEMENT

Astfel, pe somptuoasa arenă vor predomina culorile “albiceleste”. Croaţia are de partea ei 4.000 de fani în Qatar, mult mai puţini decât adversara, însă asta s-a întâmplat şi cu Japonia şi Brazilia, echipe pe care Modric şi compania le-au eliminat.

Jucătorii Argentinei se bucură alături de fani. Sursa: Fanatik
Jucătorii Argentinei se bucură alături de fani. Sursa: Fanatik

Croaţii nu sunt mulţi, dar au cel mai cunoscut fan de la Mondial: Ivana Knoll

Şi în Doha se vorbeşte spaniola pe străzi. Suporterii “pumelor” au fost cei mai numeroşi încă de la începutul competiţiei şi, în ciuda faptului că au pierdut meciul de debut cu Arabia Saudită, au rămas alături de echipa favorită şi cred în visul suprem, de câştigare al titlului mondial.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu sunt atât de numeroşi, croaţii o au cel mai cunoscut fan de la acest Campionat Mondial. Ivana Knoll a devenit “diva turneului final” după apariţiile extrem de sexy în tribune, care au fost pe gustul suporterilor, dar au şi provocat controverse în lumea arabă.

Ivana Knoll este cunoscută în toată lumea datorită prezenţei la Campionatul Mondial, imaginile cu fosta miss Croaţia în tribune fiind preluate de toată mass-media mondială.

ADVERTISEMENT
Ivana Knoll, cea mai hot prezenţă de la Campionatul Mondial. Sursa: hepta.ro
Ivana Knoll, cea mai hot prezenţă de la Campionatul Mondial. Sursa: hepta.ro

Scaloni, declaraţie de dragoste pentru fani: “Le suntem etern recunoscători pentru efortul monumental pe care l-au făcut”

Lionel Scaloni, selecţionerul Argentinei, le-a făcut o declaraţie de dragoste fanilor, spunând că echipa lui poartă speranţele şi visurile tuturor celor de acasă:

“Este clar că această echipă joacă pentru ei (n.r. pentru fani), pentru familiile lor şi pentru oameni. Le suntem etern recunoscători fanilor din Argentina pentru efortul monumental pe care l-au făcut. Ştim cât de scump este să vii aici.

ADVERTISEMENT

De asemenea, le mulţumim şi celor de acasă care ne urmăresc şi suferă alături de noi la meciuri. Întotdeauna spun asta, să dăm tot ce avem mai bun şi timpul va spune ce se va întâmpla în aceste meciuri”, a spus selecţionerul Argentinei.

“Pumele”, în gardă înaintea meciului: “Jucăm împotriva un grup extraordinar, unei echipe unite”

Lionel Scaloni este îngrijiorat de meciul împotriva Croaţiei. Selecţionerul “pumelor” şi-a lăudat adversarii, spunând că există un grup foarte unit, care poate învinge pe oricine:

“Ne aşteaptă un meci foarte greu pentru că jucăm împotriva un grup extraordinar, unei echipe unite. Care va încerca să facă lucrurile dificile pentru noi. Dar nu cred că putem compara meciurile de la Cupe Mondiale diferite (n.r. Croaţia a câştigat cu 3-0 în 2018). Fiecare meci este diferit, dar în mod clar, ei sunt un grup foarte unit, o echipă foarte bună. 

Învingătoarea din această semifinală va întâlni în finala de duminică, de pe Lusail, câştigătoarea duelului dintre Franţa şi Maroc, care se va disputa miercuri, de la ora 22:00, pe Al Bayt.

  • 30.000 este numărul de fani argentinieni aşteptaţi la meciul de pe Lusail cu Croaţia
  • 36 de ani au trecut de când Argentina a câştigat ultima dată Cupa Mondială

  • 1,86 este cota NetBet pentru pronosticul „1 solist” la meciul Argentina – Croaţia. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT