Fotbal international

Samba do Qatar! Fanatik a mers cu fanii Braziliei la meciul cu Serbia. Cei 30.000 de sud-americani au creat un vacarm pe Lusail. Update exclusiv

Aproximativ 30.000 de fani brazilieni sunt aşteptaţi la meciul cu Serbia, disputat pe stadionul din Lusail, primul pentru naţionala Seleção la această ediţie a Mondialului.
24.11.2022 | 22:50
Samba do Qatar Fanatik a mers cu fanii Braziliei la meciul cu Serbia Cei 30000 de sudamericani au creat un vacarm pe Lusail Update exclusiv
Samba do Qatar! Fanatik a mers cu fanii Braziliei la meciul cu Serbia. Cei 30.000 de sud-americani au creat un vacarm pe Lusail. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
24-11-2022
20:58

Samba do Qatar

Cei peste 30.000 de fani veniți să susțină naționala lui Tite au explodat la cele două reușite ale lui Richarlison.

Brazilienii din peluză au cântat tot meciul, iar la final au plecat fericiți de la stadion, acolo unde s-a anunțat o audiență de 88.103 spectatori.

Audiența de la Brazilia – Serbia 2-0. FOTO: Fanatik

La final, fanii „Selecao” au scandat ole-uri pentru fotbaliștii lor și au plecat fericiți de la Lusail Iconic Stadium.

24-11-2022
19:06

Fanii brazilieni creează infern pe Lusail Iconic Stadium

FANATIK se află pe Lusail Iconic Stadium la partida dintre Brazilia și Serbia. „Selecao” este susținută masiv de fanii propri.

Peste 30.000 de suporteri ai sud-americanilor încurajează naționala lui Tite din tribunele arenei pe care se va disputa și finala Campionatului Mondial din Qatar.

Brazilia, susținută de peste 30.000 de fani. FOTO: Fanatik

Meciurile naţionalei Braziliei sunt printre cele mai aşteptate dispute de la această ediţie a Campionatului Mondial. Ca în fiecare ediţie, Seleção este una dintre principalele favorite, dar au trecut deja 20 de ani de la ultimul succes al sud-americanilor.

Fanatik a mers cu fanii Braziliei la stadionul din Lusail! Suporterii s-au relaxat în centrul vechi înainte de meci

La Campionatul Mondial din Qatar, Brazilia vine, din nou, cu mari speranţe, dar şi cu o mulţime de fani. FANATIK a plecat alături de fanii naţionalei “auriverde” din centrul istoric al oraşului Doha, din piaţa Souq Waqif, spre stadionul Lusail, cel care va găzdui şi finala Mondialului.

ADVERTISEMENT
Fanii şi localnicii, în centrul vechi din Doha.
Fanii şi localnicii, în centrul vechi din Doha.

Mii de brazilieni s-au relaxat la terasele din centrul vechi, înaintea meciului. Mulţi dintre ei fumeau o narghilea sau pur şi simplu luau cina înainte de meci. De menţionat este că nu se poate consuma alcool în centrul istoric din Doha, singurele locuri în care se poate bea bere fiind fan zone-urile.

VEZI VIDEO:  

Metrourile, pline cu trei ore înainte de meci! Linie directă din centru la stadion

Cu trei ore înainte de meci, fanii brazilieni au început să inunde metroul. Linia roşie duce la stadionul Lusail, arena care a costat aproape 1 miliard de dolari, şi care va găzdui finala Campionatului Mondial. Meciul din această seară este sold-out potrivit organizatorilor, iar în tribune sunt aşteptaţi peste 30.000 de brazilieni.

ADVERTISEMENT
Negostorii s-au pregătit cum se cuvine
Negostorii s-au pregătit cum se cuvine pentru meciul Braziliei. Foto: Fanatik

Metrourile vin cu o frecvenţă de trei minute, în timp ce voluntarii de la fiecare ieşire ghidează marea de suporteri spre Lusail. Autorităţile qatareze au prelungit metroul de pe linia roşie până la impozantul stadion. Chiar dacă drumul este puţin mai lung, de aproximativ 20-25 de minute, fanii ajung direct din centru la impozanta arenă.

Metrou aglomerat spre Lusail
Metrou aglomerat spre Lusail

Cântece pe străzi, dar şi la metrou! “În joc” au intrat şi suporterii altor echipe

Brazilienii şi sârbii cântă pe străzi, dar nu se opresc nici la metrou. În joc intră şi fanii celorlalte echipe, care vin la această partidă. Pentru că, spre deosebire de alte ediţii ale Mondialelor, acesta este marele avantaj din Qatar. Toate meciurile se dispută la distanţe foarte mici, astfel că toţi fanii pot să îşi cumpere bilete şi la alte meciuri decât ale echipei favorite.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

Ultima staţie de metrou pe linia roşie este chiar Lusail. Peste tot sunt semne care te îndrumă spre arenă, iar oamenii de ordine sunt la fiecare pas, cu săgeţi mari în mâini sau chiar portavoci, ca să îndrume mulţimile spre ieşirea corectă.

Garduri de protecţie pentru a se evita aglomeraţia de la stadion!

Imediat după ce urci scările rulante, se observă stadionul prin geamurile mari de la ieşirea din gura de metrou. Sunt montate garduri de protecţie pentru a se evita îmbulzeala, iar fanii merg şerpuit spre meci. Se anunţă spectacol atât pe teren, cât şi în tribune.

ADVERTISEMENT

Brazilia – Serbia este ultimul meci din prima fază a grupelor. Pe Lusail a avut loc prima mare surpriză a turneului final, victoria Arabiei Saudite în faţa Argentinei, scor 2-1. Iar sârbii nu sunt deloc de neglijat. Au trimis Portugalia la baraj în ultima etapă din preliminarii. În celălalt meci al grupei, Elveţia a învins cu 1-0 Camerun.

Fanii mergând spre strălucitor stadion din Doha. Sursa: Fanatik
Fanii mergând spre strălucitor stadion din Doha. Sursa: Fanatik
  • 80.000 de fani sunt aşteptaţi în tribune la Brazilia – Serbia
  • 20 de ani au trecut de la ultimul titlu mondial cucerit de Brazilia

  • 1,44 este cota NetBet pentru pronosticul „1 solist” la meciul Brazilia – Serbia. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT