Sport

PSG a acceptat oferta de 300 de milioane de euro pentru Mbappe! Update

PSG a acceptat oferta de 300 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe. Campioana Franței este pregătită să-l cedeze pe atacant.
24.07.2023 | 19:25
PSG a acceptat oferta de 300 de milioane de euro pentru Mbappe Update
PSG a primit o ofertă de 300 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
24-07-2023
16:30

PSG a acceptat oferta amețitoare pentru Kylian Mbappe

PSG este pregătită 100% să se despartă de Kylian Mbappe. Campioana Franței a răspuns afirmativ ofertei de 300 de milioane de euro venită de la Al-Hilal pentru starul din Hexagon, potrivit Sky News

Parizienii au permis ca cele două părți să intre în discuții. Astfel, șeicii de la Al-Hilal trebuie doar să ajungă la un numitor comun cu Mbappe referitor la detaliile contractului pentru a duce transferul până la capăt. 

PSG a primit o ofertă oficială pentru Kylian Mbappe. Șeicii de la Al-Hilal au pus pe masă suma de 300 de milioane de euro, iar campioana Franței este interesată să accepte propunerea, dacă fotbalistul francez nu va semna prelungirea contractului care expiră în vara anului 2024.

300 de milioane de euro pentru Mbappe! PSG e pregătită să accepte

Conducerea celor de la PSG i-au pus pe masă două variante lui Kylian Mbappe: fie își prelungește contractul, fie pleacă în această vară. Pentru că nu a luat deocamdată o decizie, deși timpul de gândire oferit de parizieni a expirat, Kylian Mbappe a fost exclus din lot.

ADVERTISEMENT

Al-Hilal a făcut o ofertă de 300 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe, potrivit L’Equipe. Șeicii au înaintat propunerea încă de săptămâna trecută, înainte ca starul din Hexagon să fie exclus din lotul lui PSG. Conform sursei menționate, oficialii lui PSG sunt dispuși să discute cu orice club care face o ofertă pentru Mbappe.

Atacantul ar urma să aibă un salariu-record de 700 de milioane de euro anual în Arabia Saudită, conform Forbes. Suma este de-a dreptul amețitoare. Mbappe ar urma să câștige mai mult decât Cristiano Ronaldo și Lionel Messi la un loc.

ADVERTISEMENT

Totodată, Barcelona s-a interesat de Kylian Mbappe. Campioana Spaniei este dispusă să cedeze la schimb mai mulți jucători, deoarece nu dispune de forța financiară pentru a-l transfera pe golgheterul Cupei Mondiale 2022. Chelsea, Manchester United, Inter Milano şi Tottenham Hotspur s-au interesat de Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe ar putea deveni cel mai scump jucător din istorie

În cazul în care, PSG va accepta oferta de 300 de milioane de euro de la Al-Hilal, atunci Kylian Mbappe va deveni subiectul celui mai scump transfer din istorie. Recordul îi aparține, în prezent, lui Neymar. Brazilianul a fost transferat de PSG în 2017 de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe nu vrea să activeze clauza din contract, care presupune prelungirea înțelegerii pentru încă un sezon din vara anului 2024. Planul internaționalului francez este să stea încă un sezon la PSG pentru a încasa bonusul de loialitate de 80 de milioane de euro.

Ulterior, Mbappe va semna liber de contract cu noua sa echipă. Favorită să-l transfere pe căpitanul naționalei Franței este Real Madrid. „Galacticii” au fost aproape de o mutare și în 2022, însă Kylian Mbappe a semnat prelungirea contractului în ultima clipă.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a fost exclus din lot de PSG

Sâmbătă, 22 iulie, PSG a plecat în Asia pentru cantonamentul de vară ce are loc în Japonia și Coreea de Sud. Înainte de plecare, parizienii au disputat un meci amical cu Le Havre, scor 2-0, în care Mbappe a jucat o jumătate de oră și a înscris un gol.

La mai puțin de o zi după ce a aflat că nu merge în Asia alături de restul lotului, Mbappe a mers la baza celor de la PSG pentru a se antrena cu ceilalți jucători rămași în afara lotului. Fotbalistul a lăsat de înțeles că este extrem de fericit și a mers în fața fanilor alături de care s-a fotografiat.

ADVERTISEMENT