Life

A ajuns celebră croșetând. Femeia cu 800.000 de urmăritori, răpusă de cancer

Melanie Ham a devenit populară pe YouTube pentru filmulețele sale în care promova cusutul și croșetatul. Tânăra s-a stins din viață la doar 36 de ani.
28.01.2022 | 15:46
A ajuns celebra crosetand Femeia cu 800000 de urmaritori rapusa de cancer
ADVERTISEMENT

Melanie Ham s-a stins din viață pe 12 ianuarie, dar soțul său a decis să anunțe abia acum.

Tânăra americancă a devenit faimoasă după ce a început să promoveze tutoriale de cusut, bricolaj și croșetat.

În 10 ani, a ajuns să aibă 800 de mii de abonați doar pe canalul său de Youtube.

A ajuns celebră croșetând. Femeia cu 800.000 de urmăritori, răpusă de cancer

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe a fost răpusă de o boală necruțătoare. Tânăra, mamă a doi copii, avea doar 36 de ani. Anunțul trist a fost făcut de soțul acesteia. Melanie Ham a murit pe data de 12 ianuarie, dar familia a decis să facă totul public abia acum.

ADVERTISEMENT

În luna octombrie a anului trecut, Melanie le-a povestit fanilor că trece prin momente grele și de aceea nu a mai putut să posteze nimic pentru o perioadă. Aceasta suferise o intervenție chirurgicală. A încercat mai multe tratamente, dar în final organismul său a cedat. Tânăra a aflat că este bolnavă în 2019.

“Cu inimă grea și cu o tristețe profundă, împărtășesc vestea decesului soției mele dulci, uimitoare și frumoase, Melanie. Dacă ne-ai urmărit călătoria, sunt sigur că, la fel ca noi, aveai speranța că va putea învinge această boală insidioasă.

ADVERTISEMENT

În ultimele luni, lucrurile s-au înrăutățit progresiv și suntem recunoscători că am ajuns până în acest punct de sărbători și am încercat să facem ca fiecare moment să conteze.

Suntem la 9 zile scurte de la aniversarea a 16 ani de căsătorie”, a scris Robert Ham pe pagina de Instagram. 

ADVERTISEMENT

Filmulețele ei au adunat milioane de vizualizări

Melanie Ham și-a deschis canalul de YouTube în anul 2011. A început să posteze filmulețe despre tricotat, cusut sau croșetat, iar acestea au devenit rapid virale. Unele postări au avut de-a lungul timpului milioane de vizualizări. Doar pe pagina de YouTube, avea 800.000 de abonați.

Tânăra a povestit că s-a apucat de bricolaj în anul 2007, după ce a făcut un curs.

“Ea a iubit cu pasiune, a creat frumos, a oferit din abundență și a fost cea mai bună prietenă a mea până la sfârșit. Era o femeie extraordinară și Dumnezeu are un alt înger frumos”, a mai scris soțul Melaniei Ham.

ADVERTISEMENT