Life

A ajuns direct la medic și acum cere despăgubiri. Ce a putut să pățească un bărbat care și-a cumpărat o banală pungă de chipsuri

Un bărbat a ajuns la medic și a pierdut și o sumă mare de bani, după ce a mâncat chipsuri. Incredibil ce i s-a întâmplat!
22.07.2023 | 00:06
A ajuns direct la medic si acum cere despagubiri Ce a putut sa pateasca un barbat care sia cumparat o banala punga de chipsuri
Prin ce incident a trecut bărbatul, mâncând chipsuri. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Un bărbat a avut parte de un incident pe care cu siguranță îl va ține minte întreaga sa viață. I s-a întâmplat chiar în timp ce mânca chipsuri. A fost nevoit apoi să meargă de urgență la spital și s-a mai ales și cu pierderea unei sume mari de bani.

Un bărbat a ajuns la stomatolog și a pierdut o mulțime de bani după ce a mâncat chipsuri. Cum a fost posibil

Paul, un individ din Blackburn, Marea Britanie, de profesie actor, s-a ales cu un dinte spart în timp ce mânca dintr-o pungă de chipsuri. Cum? Nici lui i-a venit să creadă. Fiind atent la un film de pe Netflix, nu și-a dat seama că urma să muște dintr-un chips cu…metal.

ADVERTISEMENT

Mai mult, deși simțea că a dat peste ceva tare, bărbatul în vârstă de 33 de ani a insistat să-l rupă, gândindu-se că este vorba despre un cartof mai crocant. Și-a dat seama că ceva este în neregulă abia în momentul când a simțit că are sânge în zona gurii. S-a dus să se uite în oglindă și a rămas uimit când a observat că și-a spart un dinte din față.

”Mă uitam la Netflix și deschisesem o pungă de chipsuri, dar mușcasem, de fapt, dintr-o bucată de metal care mi-a spart dintele din față. Era ascuns într-un chips, de asta nu l-am văzut. La început, nu m-am gândit prea mult la asta, deoarece am crezut că este doar unul dintre acele chips-uri tari și prea fierte, apoi am simțit gust de sânge în gură.

ADVERTISEMENT

M-am uitat în oglindă și m-am gândit „Oh, nu”. Le voi mânca doar pe cele plate, să știu că nimic nu este ascuns în chipsuri. Nu aș mai mânca niciodată după aceea, pe cele de tip cornet, nu am încredere în ele”, și-a relatat bărbatul întâmplarea pe rețelele de socializare, informează mirror.co.uk.

Cât a plătit bărbatul la stomatolog

Pentru a-și repara problema, Paul a mers de îndată la un stomatolog, unde a aflat că are nevoie de mai multe proceduri și de costuri uriașe. Medicul i-a șlefuit dintele individului până la gingie și i-a cerut pentru prima intervenție 80 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Însă, ca dintele să fie ca înainte, Paul va mai trebui să se prezinte de alte patru ori la stomatolog și să suporte toate cheltuielile. Și de parcă toate acestea nu erau suficiente, tânărul actor britanic a fost nevoit să renunțe la o zi de muncă, pentru a-și repara dantura, și a pierdut o sumă de 1500 de lire sterline.

Paul consideră că firma de la care a cumpărat chipsurile ar avea responsabilitatea să-i achite toate costurile sau măcar o compensație până când își va relua munca. Nu va putea să interpreteze rolurile pentru care a semnat din cauza aspectului fizic din prezent.

ADVERTISEMENT

”Trebuia să filmez pentru Channel 5 a doua zi, un film numit „Munca grea se plătește”, dar a trebuit să-i sun să spun că nu mai pot ajunge. Am pierdut 1.500 de lire sterline pentru o zi de muncă.

Ca să fiu sincer, aș dori ca firma cu pricina să plătească proteza dentară, sau cel puțin să-mi dea o compensație, deoarece nu voi putea lucra până când dintele nu va fi reparat. Am impresia că vor sfârși prin a-mi trimite un pachet plin de chipsuri”, a mai relatat individul.

Cum a reacționat compania de la care Paul a mâncat chipsuri

Firma de la care Paul a cumpărat chipsurile a auzit de incidentul său și a avut și o reacție. Într-un comunicat de presă, un purtător de cuvânt a prezentat regrete față de întâmplare și a solicitat lui Paul să-i trimită produsul care l-a rănit, pentru a demara o anchetă.

ADVERTISEMENT