Sport

A atras toate privirile la decernarea Balonului de Aur. L-a „îndulcit” Izabel Goulart și pe logodnicul său?

Kevin Trapp, portarul lui Eintracht, câștigătoarea Europa League, a venit la decernarea Balonului de Aur alături de logodnica sa, modelul Izabel Goulart, care a fermecat din nou.
17.10.2022 | 23:10
A atras toate privirile la decernarea Balonului de Aur La indulcit Izabel Goulart si pe logodnicul sau
Izabel Goulart, logodnica portarului lui Eintracht, Kevin Trapp, a sedus audiența la evenimentul de decernare al Balonului de Aur 2022. Foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu s-a aflat pe lista nominalizaților la Balonul de Aur 2022, Kevin Trapp nu a fost neglijat de fotografi la Theatre du Chatelet, Paris, locul unde s-a desfășurat ceremonia. Și aceasta pentru că portarul lui Eintracht Frankfurt a venit însoțit de logodnica sa, modelul Izabel Goulart. Care a ridicat temperatura cu o ținută extrem de sexy.

Izabel, fost model Victoria’s Secret, a strălucit

Kevin Trapp și frumoasa șatenă Izabel Goulart, fost model Victoria’s Secret, și o prezență extrem de urmărită pe rețelele de socializare, unde este urmărită de peste 4,6 milioane de persoane, au fost în atenția media încă de la sosirea la locul evenimentului.

ADVERTISEMENT

Iar blitzurile nu s-au oprit în momentul în care cei doi au pășit pe covorul roșu. Trapp, care a preferat un costum negru și papion, a pus o mână iubitoare în jurul taliei partenerei sale.

Cea care a atras instantaneu atenția cu decupajele rochiei negre, mulate, creație a Casei LaQuan Smith, care îi lăsa la vedere decolteul impresionant.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dress tv (@dress.tv)

Ulterior, la cererea fotografilor, modelul de 37 de ani a pozat pentru a prezenta ținuta. Una pusă în valoare și de plusul de centimetri adus de tocuri relevante.

L-a sedus și pe Trapp? Căci recunoștea, cu ani în urmă, ”Eu și Kevin facem sex de 4-5 ori pe săptămână, dar nu când echipa lui pierde”

Întrebarea care stătea pe buzele tuturor era aceea dacă Izabel Goulart l-a sedus în această seară și pe Kevin. Cu care este logodită de mai bine de patru ani (5 iulie 2018).

ADVERTISEMENT

Și aceasta pentru că, la acea vreme, pe când Trapp apăra pentru PSG, ea nu a ezitat să facă dezvăluiri intime despre relația lor. Și declara deschis: ”Eu și Kevin facem dragoste mult – de patru sau cinci ori pe săptămână.

Dar dacă a jucat într-un meci important și echipa lui pierde, pot să mă fac frumoasă, să-mi fac unghiile și să port cea mai bună lenjerie a mea – și tot nu va exista sex.”

ADVERTISEMENT

Desigur, Trapp ar putea să fie în toane bune. Chiar dacă miercuri, în Liga Campionilor, echipa sa, Eintracht, a pierdut, 2-3, cu Tottenham. Pentru că în Bundesliga a câștigat la scor, 5-1, cu Leverkusen.

Pe de altă parte ar putea să fie decepționat că nu s-a numărat printre portarii nominalizați la Balonul de Aur. Chiar dacă a câștigat Europa League.

Au făcut-o doar Thibault Courtois, al cărui triumf în Liga Campionilor, dar nu numai, i-au adus și trofeul Iașin. Plus Mike Maignan, goalkeeperul lui AC Milan.

ADVERTISEMENT