Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

A blocat Balaj numirea lui Adi Mutu la CFR Cluj? „Asta a fost singura discuție”

Cristi Balaj a vorbit despre posibila opunere în ceea ce privește aducerea lui Adrian Mutu în funcția de antrenor la CFR Cluj.
29.03.2024 | 13:10
A blocat Balaj numirea lui Adi Mutu la CFR Cluj Asta a fost singura discutie
A blocat Balaj numirea lui Adi Mutu la CFR Cluj? „Asta a fost singura discuție”. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Cristian Balaj, președintele celor de la CFR, a vorbit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA despre o posibilă opunere în ceea ce privește numirea lui Adi Mutu în postura de antrenor la CFR.

Cristi Balaj, despre Adrian Mutu: „A fost o singură discuție la CFR Cluj pe tema asta”

Fostul arbitru a declarat că nu s-a pus niciodată problema în a bloca numirea lui Adrian Mutu, ba mai mult, președintele CFR-ului a dezvăluit că „Briliantul” are parte de toată susținerea conducerii.

ADVERTISEMENT

„Nici vorbă. Singura discuție pe care am avut-o a fost legată de modalitatea prin care Andrea Mandorlini a fost anunțat că va înceta colaborarea cu CFR Cluj.

Eu am spus că indiferent despre ce antrenor vorbim, că vorbim de Mutu, Mandorlini sau Mourinho, trebuie să anunțăm mai întâi antrenorul și după să vorbim cu mass-media. Asta a fost singura discuție.

ADVERTISEMENT

Dacă vreodată se va întâmpla, sper să nu se întâmple repede, sper să aibă rezultate cât mai bune pentru că are susținerea noastră totală, dar dacă vreodată se va întâmpla să ne despărțim, prima dată îl voi anunța pe Adi Mutu și după voi anunța mass-media.

Niciodată nu am fost contestatar al lui, are același sprijin pe care l-a avut și Dan Petrescu. Este un antrenor care merită respect și în care avem încredere”, a declarat Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune LIVE pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30.

ADVERTISEMENT

Rezultatele lui CFR de când Adrian Mutu a preluat echipa

Adrian Mutu a semnat cu CFR în luna ianuarie, imediat după reluarea campionatului din Superliga. De atunci, echipa din Gruia a disputat 9 partide.

În cele 9 partide disputate, CFR a obținut 5 victorii, 2 rezultate de egalitate și 2 înfrângeri. Echipa „Briliantului” se află în momentul acesta pe locul 4, la 8 puncte de liderul FCSB.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a profitat de pauza competițională, iar fosta campioană a României a jucat un amical de pregătire cu Unirea Dej, echipă aflată în liga secundă.

Clujenii au reușit să câștige cu scorul de 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de Daniel Bîrligea, în minutul 55. Pentru formația aflată pe locul 4 în acest moment, urmează partida din deplasare, cu Sepsi OSK. În ultima deplasare la Sfântul Gheorghe, CFR a plecat cu mâna goală, Sepsi reușind să câștige meciul cu scorul de 2-1.

Cristi Balaj despre Adrian Mutu si venirea lui la CFR Cluj

ADVERTISEMENT
Tags: