Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a reacţionat Cristi Balaj după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: “Nu am avut curajul să merg la Neluţu Varga!”. Exclusiv

Cristi Balaj a declarat la FANATIK SUPERLIGA că nici nu a vrut să intre în loja lui Neluţu Varga după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2.
17.03.2024 | 00:26
Cum a reactionat Cristi Balaj dupa CFR Cluj  Universitatea Craiova 12 Nu am avut curajul sa merg la Nelutu Varga Exclusiv
Cum a reacţionat Cristi Balaj după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Mi-a fost frică să merg la Neluţu Varga!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a început cu stângul play-off-ul. Echipa lui Adrian Mutu a fost învinsă cu 1-2 de Universitatea Craiova şi alunecă pe locul patru în clasamentul din SuperLiga.

Cum a reacţionat Cristi Balaj după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: “Avem un arbitru care face asemenea greşeli majore în mod repetat”

Cristi Balaj a vorbit la FANATIK SUPERLIGA de pe Prima Sport 1 despre arbitraj, spunând că CFR Cluj a avut un penalty neacordat. Preşedintele a dezvăluit că n-a avut curajul să intre în loja patronului Neluţu Varga la final, supărarea fiind la cote maxime:

ADVERTISEMENT

“N-a fost gol la acea fază. Mingea trebuie să depăşească linia porţii cu întreaga circumferinţă. În minutul 62, Mogoş încearcă să alerge la minge, fuge pe lângă Ivan şi jucătorul craiovean, fără intenţia de a juca mingea, sare direct îl Mogoş cu scopul de a bloca deplasarea.

Acelaşi arbitru, la Galaţi, pentru mult mai puţin, acum două etape, a acordat o lovitură de pedeapsă împotriva noastră. Apărătorul, fără intenţie de a juca mingea, intră în contact cu Mogoş.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu dacă am descris bine sau sunt alte opinii. Dar este vina noastră. Avem un arbitru care face asemenea greşeli majore în mod repetat, mai ales când e vorba de CFR Cluj… Lăsând la o parte că a iritat şi spectatorii.

“A fost o primă repriză cu cel mai mincinos rezultat din acest campionat”

(n.r. au fost momente de mediocritate) Este cuvântul tău şi sunt de acord cu el. Matei Ilie a fost eliminat corect. Trebuie să înveţe ceva din acest cartonaş roşu. Se putea sfârşi mult mai rău şi e dureros când jucătorul echipei tale accidentează un adversar.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu cum şi-a calculat pasul. Este vorba de vârstă şi lipsa de experienţă. Nu pot decât să îmi cer scuze. Sper că a şi vorbit cu jucătorul de la Craiova. Mă bucur că nu a fost vorba de o accidentare gravă.

Se putea termina mult mai rău. În rest, a fost o primă repriză cu cel mai mincinos rezultat din acest campionat. N-am mai văzut o echipă care să aibă atâtea ocazii şi să fie condusă.

ADVERTISEMENT

“Nu am avut curajul să intru la Neluţu Varga. Eram şi eu supărat şi nervos”

Nu întâmplător, cel mai bun jucător de pe teren a fost Popescu, merită felicitat. Nu am avut curajul să intru la Neluţu Varga. Eram şi eu supărat şi nervos, dezamăgit de evoluţiile unor jucători. Nu lovesc în jucători, dar am nişte dezamăgiri.

Eu ştiu cum reacţionez cum sunt supărat, cum reacţionează şi el. Nu este cel mai înţelept. Nu este un moment potrivit. Noi luăm meci cu meci, este greu. Vedeţi câte se întâmplă la acest campionat.

Prea multe aşteptări nu am. Din nou, cel mai bun jucător de la Sepsi nu evoluează. Eu nu îmi explic. Funcţionează magia în fotbal, dar până la urmă sunt echipe care merită să fie în play-off. 

Nu pot spune că cei de la Craiova au făcut un joc bun. Pot să îi felicit doar pentru rezultat, pentru meci mai puţin”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA de pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT