Sport

A cerut public să nu se mai joace pe „Arcul de Triumf” după Dinamo – Petrolul 1-1: „Ne rupem picioarele!”

Jucătorii de la Petrolul nu au fost mulțumiți după egalul cu Dinamo și consideră că puteau să câștige pe „Arcul de Triumf”.
27.08.2023 | 00:24
A cerut public sa nu se mai joace pe Arcul de Triumf dupa Dinamo  Petrolul 11 Ne rupem picioarele
Petrolul rămâne pe locul 4 în SuperLiga după egalul cu Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Petrolul continuă seria de meciuri fără înfrângere și rămân pe locul patru în SuperLiga după șapte etape. Ce au declarat la finalul partidei jucătorii lui Florin Pârvu.

Takayuki Seto crede că Petrolul merita victoria cu Dinamo: „Sunt dezamăgit”

Japonezul a fost primul care a stat de vorbă cu presa la finalul partidei: „Sunt dezamăgit pentu că meritam să câștigăm. Greșeli facem toți am intrat puțin moi și apoi 20 de minute am reglat. Rezultatul cred că este echitabil”.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul consideră că suprafața de joc a fost aproape impracticabilă: „Terenul a fost foarte, foarte greu, s-a încărcat foarte mult. Nu a fost fotbal de calitate. E bine că nu am pierdut și ne pregătim pentru următorul meci. Suntem într-o perioadă bună și trebuie să o ținem tot așa”.

Valentin Țicu cere să nu se mai joace fotbal pe „Arcul de Triumf”: „Nimănui nu îi pasă de noi că ne rupem picioarele pe un astfel de teren”

Valentin Țicu e de părere că echipa sa trebuia să profite la maximum de panta ascendentă pe care se afla: „E important că nu am pierdut, pentru că am avut câteva oscilații. Suntem cu gândul la meciul cu Galați. Când prinzi o formă bună trebuie să strângi cât mai multe puncte. Sunt puțin dezamăgit, pentru că meritam trei puncte”.

ADVERTISEMENT

Căpitanul „lupilor-galbeni” trage un semnal de alarmă asupra calității suprafeței de joc de pe stadionul „Arcul de Triumf”: „Nimănui nu îi pasă de noi că ne rupem picioarele pe un astfel de teren. A fost impracticabil. Prima repriză a fost cu oscilații, a doua a fost în totalitate a noastră și meritam să câștigaăm. E important că am acumulat un punct”.

Funddașul stânga a vorbit despre o posibilă convocare, dar și despre o eventuală plecare de la Petrolul: „Obiectivul fiecărui jucător e să ajungă la națională. Dacă voi fi chemat va fi o mare onoare. Mă simt bine aici la Petrolul, dar dacă se va ivi ceva important pentru mine și pentru Petrolul voi lua în calcul o plecare”.

ADVERTISEMENT

Florin Pârvu acuză și el starea gazonului: „Un gazon foarte greu”

Și antrenorul „găzarilor” a acuzat modul în care s-a prezentat gazonul la meciul cu Dinamo: „Știam că urmează un meci foarte dificil. Terenul cred că a contribuit la asta. Un gazon foarte greu, dar nu vreau să găsesc scuze. E un rezultat echitabil.

Ne-am dorit foarte mult să câștigăm, am pregătit la victorie, dar e un adversar puternic acasă. Terenul a făcut ca jocul nostru să nu mai fie la fel de spectaculos”, a mai spus Florin Pârvu.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul l-a felicitat pe Roman, proaspăt transferat la Petrolul, așa cum FANATIK a anunțat„Îmi felicit jucătorii pentru că s-au adaptat la condițiile de joc. Pentru moralul lui era un lucru extraordinar ca Roman să debuteze cu gol. E de trei zile și cu siguranță ne va ajuta”.

Florin Pârvu se așteaptă ca Petrolul să aibă fotbaliști la loturile naționale: „Mă bucur că a fost și Edi la meci, dar cred că jucătorii ambelor echipe au făcut un efort foarte mare. Sunt jucători la noi și la seniori și la tineret care pot fi selecționați. Rămâne la latitudinea lor. Deocamdată lucrurile până pe 4 septembrie rămân deschise și la veniri și la plecări”. 

ADVERTISEMENT