Sport

A dat în judecată Dinamo şi cere o sumă uriaşă! Jucătorul a fost pus pe liber de Kopic. Exclusiv

Iulian Roşu este unul dintre jucătorii puşi pe liber de Kopic de la Dinamo, la începutul anului. FANATIK a aflat că fotbalistul cere toţi banii până la finalul contractului.
25.01.2024 | 00:44
A dat in judecata Dinamo si cere o suma uriasa Jucatorul a fost pus pe liber de Kopic Exclusiv
A dat în judecată Dinamo şi cere o sumă uriaşă! Jucătorul a fost pus pe liber de Kopic. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

La începutul anului, Zeljko Kopic a pus patru fotbalişti de la Dinamo pe lista neagră, publicată în exclusivitate de FANATIK. Astfel, Filip Dujmovic, Iulian Roşu, Deniz Giafer şi Valentin Borcea au fost puşi pe liber.

Iulian Roşu a dat în judecată Dinamo şi cere o sumă uriaşă!

Deniz Giafer şi Valentin Borcea au fost împrumutaţi în liga secundă la CS Tunari, în timp ce Filip Dujmovic şi-a reziliat contractul şi a rămas liber. Singurul rămas în continuare la Dinamo este Iulian Roşu.

ADVERTISEMENT

Iar fotbalistul în vârstă de 29 de ani îşi caută dreptatea la Comisii. FANATIK a aflat că Iulian Roşu a dat Dinamo în judecată la CNSL, solicitând suma până la finalul contractului.

Din informaţiile noastre, mijlocaşul mai are contract până la finalul lunii mai cu Dinamo şi este remunerat cu 4000 de euro lunar. Astfel, dacă va avea câştig de cauză, Roşu va avea de încasat 20.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Kopic, mesaj clar la început de an: “Eu cred că ar trebui să meargă în altă parte”

Într-o conferinţă de presă organizată înainte de plecarea în cantonament, antrenorul Zeljko Kopic le-a transmis lui Dujmovic şi Roşu că ar fi bine să îşi găsească alte echipe:

“Vreau să îi urez succes lui Cătălin Ţîră. De asemenea, Filip Dujmovic şi Iulian Roşu nu vor merge cu noi. Eu cred că ar trebui să meargă în altă parte.

ADVERTISEMENT

Deniz Giafer şi Valentin Borcea trebuie să îşi găsească noi cluburi, o să îi dăm împrumut. Vrem să aibă şansa să îşi îmbunătăţească evoluţiile, sunt jucători tineri şi aş vrea să îi văd că evoluează constant”, a spus Kopic.

Iulian Roşu, doar 77 de minute în SuperLiga!

Dinamo l-a transferat pe Iulian Roşu în vara anului 2022 de la Metaloglobus. În actuala stagiune, mijlocaşul a fost titularizat doar în meciurile de Cupa României.

ADVERTISEMENT

În actuala ediţie din SuperLiga a prins doar 77 de minute în tricoul “câinilor”, în şapte confruntări în care a fost folosit. De la venirea lui Zeljko Kopic, Roşu a prins lotul doar la meciul cu Sepsi.

  • 29 de ani are mijlocaşul dinamovist
  • 77 de minute a bifat Roşu în acest sezon
ADVERTISEMENT