News

A distrus aparatele dintr-o sală cu păcănele și a fugit cu 20.000 de lei. Cum a fost prins bărbatul

A distrus aparatele dintr-o sală de păcănele din Dolj și a fugit cu 20.000 de lei, însă a fost prins în cele din urmă de oamenii legii.
30.03.2023 | 13:35
A distrus aparatele dintro sala cu pacanele si a fugit cu 20000 de lei Cum a fost prins barbatul
A distrus aparatele dintr-o sală cu păcănele. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

A distrus aparatele dintr-o sală de păcănele din Dolj, fiind disperat să plece acasă cu bani. A reușit să sustragă 20.000 de lei în acest mod, însă a fost prins de polițiști la scurt timp după ce a dat spargerea, cu ajutorul camerelor de supraveghere.

A distrus aparatele dintr-o sală cu păcănele

Bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost reținut de polițiștii din Dolj după ce a intrat în sala de joc din comuna Brădești, a distrus aparatele și a plecat acasă cu 20.000 de lei. Incidentul a fost înregistrat în noaptea de 8 martie, momentul în care bărbatul din Brădești a dat spargerea.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au ajuns până în Reșița, unde au făcut percheziții și au reținut și dus la audieri un bărbat în vârstă de 39 de ani. ”Bărbatul este bănuit că în noaptea de 7 spre 8 martie ar fi pătruns într-o sală de jocuri din comuna Brădeşti, unde, prin distrugerea aparatelor de jocuri de noroc, ar fi sustras suma de 20.000 de lei”, a transmis IPJ Dolj.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul a încercat înainte să comită fapta să distrugă mai multe camere, fără succes. Mai mult, în încercarea de a-și acoperi fața o cameră de supraveghere îl surprinde în prim plan.

ADVERTISEMENT

”Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. Bărbatul urmează să fie prezentat joi Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi în vederea luării unei măsuri preventive”, au mai transmis autoritățile.

În urmă cu mai bine de jumătate de an, un tânăr în vârstă de 19 ani a atacat angajatele a două săli de jocuri din Craiova, fiind ajutat de alți doi tineri de 24 și 21 de ani. Din prima sală au reușit să fure 2.500 de lei, însă din a doua au plecat cu mâna goală. Potrivit martorilor prima sală atacată a fost cea situată în zona Gării Craiova.

ADVERTISEMENT

Înainte de a da spargerea, tinerii au studiat cu atenție cum funcționau supravegherea video și sistemul de pază din locație. În dimineața zilei de 25 august, ora 05.40, polițiștii au fost sesizați de o tânără de 21 de ani, operator într-o sală de jocuri de noroc din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută i-ar fi pus mâna la gură și ar fi încercat să o imobilizeze, cu scopul de a-i sustrage banii din încasări. Întrucât persoana necunoscută nu a reușit sustragerea banilor, a fugit de la fața locului.

Efective de polițiști au fost mobilizate, iar în urma activităților operativ-informative desfășurate a fost identificat un tânăr de 19 ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptei”, transmitea Poliția în acel moment.

ADVERTISEMENT

Potrivit Gazeta de Sud, în Craiova alți tineri au încercat în trecut să obțină profituri rapide în sălile de jocuri, fără ca măcar să joace la aparate. De exemplu, un tânăr a fost condamnat la 4 ani de închisoare după ce a jefuit o sală de jocuri din cartierul Valea Roșie și a plecat acasă cu 8.000 de lei.

ADVERTISEMENT