Sport

A explodat butoiul cu pulbere la FCSB! Reacții dure ale suporterilor: „Să plece și antrenorul și patronul!”

Fanii vicecampioanei României au asaltat pagina de Facebook a FCSB și au criticat dur modul în care echipa s-a prezentat cu Silkeborg.
06.10.2022 | 22:44
A explodat butoiul cu pulbere la FCSB Reactii dure ale suporterilor Sa plece si antrenorul si patronul
1 punct are FCSB după 3 meciuri în grupele UEFA Europa Conference League. Sursă foto: Facebook @FCSB
ADVERTISEMENT

FCSB a fost umilită în Danemarca cu 0-5, iar echipa lui Nicolae Dică rămâne fără victorie în grupele Conference League.

Suporterii au asaltat pagina oficială de Facebook a FCSB. Mii de comentarii acide: „Mai bine nu se prezentau”

Postările de pe pagina oficială de Facebook și Instagram ale FCSB au fost asaltate cu mii de comentarii critice la adresa lui Gigi Becali, lui Nicolae Dică și jucătorilor săi.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că FCSB va juca în Danermarca fără șapte titulari, iar suporterii nu au putut accepta această situație, mai ales după ce echipa a fost umilită de Silkeborg: „Domnu’ Mihai Stoica, Domnu Gigi… Nu v-ați săturat de atâtaaaa rușine, că noi da!! Și ne cam picurăm pe banii voștri, că nouă ne pasă de echipă, nu de profiturile voastre! Să vă fie rușine!”.

Unii fani consideră că era mai bine dacă FCSB nu ar mai fi disputat această partidă: „…mai bine nu se mai prezentau! Din păcate, la modul în care se joacă, un 0-3 (prin neprezentare) era mai fericit pentru FCSB”.

ADVERTISEMENT

Silkeborg se înscrie pe lista echipelor care au umilit FCSB, iar suporterii și-au adus aminte de meciurile cu Manchester City și Plzen: „Odată la 5 ani 5 din 5 luăm! AMIN! Noapte bună!”.

Un alt suporter a anticipat rezultatul final al partidei și a cerut ca Nicolae Dică și Gigi Becali să plece de la FCSB:„Avem timp să luăm 5-0, bătaie de joc, își bat joc de suporteri să plece și antrenorul și patronul, cât să mai rezistăm cu așa echipă? Investesc bani și din ce în ce mai rău joacă echipa….”.

ADVERTISEMENT

Suporterii își cer banii înapoi pe bilete: „Îi pot recupera cumva?”

FCSB a avut o rețetă financiară excelentă la meciurile din cupele europene în acest sezon, doar la meciul cu Anderlecht clubul având încasări de 600.000 de euro. Suporterii însă cer clubului să le dea înapoi banii pe bilete:„Bună seara! Aș dori și eu banii înapoi pe bilete, îi pot recupera cumva? Că sunteți o bătaie de joc adusă fotbalului”. 

Antrenorul echipei nu a fost iertat nici el de către suporteri: „Slugile lui becali, nu era suficient că suntem umiliți în campionat acum suntem și în Europa. Bravo dică, o marionetă perfectă”.

ADVERTISEMENT

Un alt internaut se teme că echipa ar putea retrograda: „Poate ne întâlnim cu Dinamo lipsește derbiul de Liga 2”.

Suporterii sunt extrem de supărați și speră ca echipa să piardă și cu Petrolul: „Să dea Domnul să pierdeți și cu Petrolul și la anu’ să vă văd live pe stadion jucând cu Minaur Baia Mare. Panaramelor”.

Galeria FCSB-ului i-a taxat pe jucătorii lui Nicolae Dică la Silkeborg: „Rușine să vă fie!”

Suporterii FCSB-ului prezenți la meciul din Danemarca nu i-au iertat pe jucătorii lui Nicolae Dică și au luat atitudine.

Dacă în prima parte au încurajat echipa, din minutul 62 au început să îi fluiere pe jucători și au scandat: „Rușine, rușine, rușine să vă fie!”.

  • 4 e locul ocupat de FCSB în grupa din Conference League, cu 1 punct după primele 3 meciuri

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT