Sport

A fost dat afară după ce a comis un penalty decisiv în prelungiri: „Nu îi dorim succes în viitor”

Un fundaș central a fost dat afară după ce a comis un penalty decisiv în prelungiri. Mesajul oficial de despărțire i-a șocat pe microbiști.
06.09.2023 | 14:14
A fost dat afara dupa ce a comis un penalty decisiv in prelungiri Nu ii dorim succes in viitor
Un fundaș central a fost dat afară de la club pentru un henț comis în careu, în prelungiri. Foto: sportnet.
ADVERTISEMENT

Dominik Kruzliak, internațional din Slovacia, a fost dat afară de echipa greacă Volos, după ce fundașul central a comis un henț în careu, în prelungirile partidei cu AEK Atena din etapa a 3-a a campionatului Greciei.

A fost dat afară după ce a comis un penalty decisiv în prelungiri

Volos a anunțat oficial despărțirea de Dominik Kruzliak. Fundașul central în vârstă de 27 de ani a comis un penalty decisiv în prelungirile meciului cu AEK Atena, încheiat cu scorul de 2-3 pentru campioana Greciei, în etapa cu numărul 3.

ADVERTISEMENT

Dominik Kruzliak a fost introdus la pauza meciului, iar în prelungiri a atins mingea cu mâna în careu. Nordin Amrabat a marcat din penalty pentru AEK Atena, iar greșeala comisă de fundașul slovac nu a rămas fără consecințe.

Dominik Kruzliak a fost dat afară, după doar trei meciuri jucate în tricoul lui Volos. Fundașul a semnat în această vară cu grecii, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Dunajska Streda.

ADVERTISEMENT

Volos a anunțat despărțirea de Dominik Kruzliak: „Nu îi dorim succes în viitor”

Volos a adunat un singur punct după primele trei meciuri în campionatul Greciei. Oficialii eleni au răbufnit după greșeala decisivă comisă de Dominik Kruzliak în meciul cu AEK Atena din ultima etapă.

„Volos anunță un acord comun de reziliere a contractului cu Dominik Kružliak. Nu îi dorim succes în viitor, dar cu siguranță va fi amintit”, a fost modul prin care a fost anunțată despărțirea oficială de Dominik Kruzliak.

ADVERTISEMENT

Fundașul cu o apariție în naționala Slovaciei nu i-a impresionat pe greci nici în primele două meciuri cu Lamia (2-2) și Panathinaikos (0-3). Dominik Kruzliak a fost înlăturat de la Volos la doar două luni după ce a semnat contractul.

Plecarea lui Dominik Kruzliak a venit ca urmare a răbufnirii patronului lui Volos, Achilleas Beos, care este și primarul orașului. În 2015, finanțatorul a fost găsit vinovat pentru încercarea de a oferi mită unui arbitru.

ADVERTISEMENT

Instanța i-a acordat o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare. În trecut, Achilleas Boes a fost acuzat pentru conducerea unei organizații criminale, spălare de bani și violență sexuală.

ADVERTISEMENT
Tags: