Sport

A fost depistată cea mai mare problemă de la FCSB! Gigi Becali trebuie să o rezolve cât mai rapid: „Asta e clar”

FCSB s-a impus în prima etapă din play-off în fața celor de la Sepsi. Echipa patronată de Gigi Becali s-a dus la 7 puncte avans față de urmăritoare
18.03.2024 | 10:54
A fost depistata cea mai mare problema de la FCSB Gigi Becali trebuie sa o rezolve cat mai rapid Asta e clar
Florinel Teodor Coman se bucura dupa un gol marcat alaturi de Joyskim Aurelien Dawa Tchakonte in meciul de fotbal dintre FCSB si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, din cadrul Play-off-ului Superligii Superbet, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 17 martie 2024. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FCSB, liderul campionatului din Superliga, s-a impus cu scorul de 2-1 în meciul cu Sepsi OSK, meci disputat pe Național Arena. Florinel Coman a marcat și el, devenind astfel golgheterul campionatului din România, dar asta nu l-a scutit de critici.

Jucătorul lui FCSB a fost acuzat de fostul mare portar Helmut Duckadam pentru un gest care l-ar fi putut costa scump pe atacantul de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Helmut Duckadam: „Nu am înțeles gestul lui”

La finalul partidei dintre FCSB și Sepsi, Helmut Duckadam a recunoscut că nu a înțeles gestul lui Florinel Coman de a da în minge după fluierul arbitrului: „FCSB e dependentă de Coman, asta e clar, dar nu am înțeles gestul lui.

Când a luat Băluță galben, Coman a șutat în minge și putea să ia galben, trebuia să ia galben. FCSB depinde de Coman și de Olaru. Dacă ei nu sunt, e o problemă mare”, a declarat fostul mare portar la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, declarații surprinzătoare după meciul cu Sepsi

Imediat după fluierul final, la flash-inteviu, Florinel Coman a oferit câteva declarații suprinzătoare: „O victorie muncită. Veneam după o înfrângere usturătoare.

Două zile nedormite, stres, gânduri necurate. Dar ăsta e fotbalul, la o săptămână ai șansa să te remarci din nou și ce ai făcut ieri nu mai e valabil ăstăzi. 

ADVERTISEMENT

Înainte urmăream noi echipele din față, acum urmărim să nu fim urmăriți. Am spus-o și înainte de play-off. Dacă vom face un play-off ca cel de anul trecut, cred că vom fi campioni pentru că știm să ne montăm la meciuri cu echipe de play-off”, a declarat jucătorul FCSB-ului.

Gigi Becali, după FCSB – Sepsi 2-1: ”Hai să mai facem o aroganță”

După week-endul „de vis” pentru FCSB, cu CFR Cluj și Rapid București care au ratat șansa să se apropie la un punct de formația din București, Gigi Becali nu s-a mai abținut și a început să râdă pe seama contracandidatelor.

ADVERTISEMENT

„Fac o aroganță, că mai e până la miezul nopții când începe Postul. Tu îți dai seama că am terminat playoff-ul cu o diferență de 9 puncte. Jumătate din 9 sunt 7 puncte? Auzi ce anomalie matematică. Să împarți 9 la 2 și să iasă 7. Cum să ai 9, să împarți la 2 și să iasă 7?

Hai să mai facem o aroganță. Craiova dacă îl are pe Maldonado, normal că e pe locul 2. Nu vreau să supăr pe nimeni sau să subestimez. Principala adversară la titlu acum, eu cred că este CFR.

CFR Cluj, Universitatea Craiova și Rapid, în ordinea asta, ca valoare a lotului. Eu nu mă tem acum, nu mă mai tem. M-am bucurat că a câștigat Craiova, îi văd pe CFR echipa mai solidă. Nu voiam egal, voiam să bată Craiova.

Farul poate să fie pe locul 2-3. Nu e o diferență mare de valoare a lotului și nici de puncte. Pe mine nu mă interesează ce face galeria. Eu cum să fiu antrenor? Eu stau acasă, nu ați văzut?”, a declarat Gigi Becali

După victoria din prima etapă din play-off, FCSB s-a distanțat la 7 puncte față de locul 2 ocupat în prezent de Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT
2.35 este cota BETANO pentru o victorie a celor de la FCSB în deplasarea de la Farul Constanța