Sport

A fost găsit Roberto Carlos de la FCSB. „E puțin cam euforic, dar ajunge fotbalist, clar!”

MM Stoica a anunțat că FCSB l-a găsit pe „Roberto Carlos”, acesta fiind Alexandru Pantea, tânărul fundaș al „roș-albaștrilor”, împrumutat la Hermannstadt.
29.04.2022 | 10:40
A fost gasit Roberto Carlos de la FCSB E putin cam euforic dar ajunge fotbalist clar
MM Stoica anunță că l-a găsit pe Roberto Carlos de la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al „roș-albaștrilor” este convins că Alexandru Pantea va ajunge un fotbalist important, care poate prinde meciuri ca titular la prima echipă a FCSB-ului în următorul sezon.

MM Stoica anunță că l-a găsit pe Roberto Carlos de la FCSB

MM Stoica a anunțat că Alexandru Pantea poate juca din sezonul următor ca titular la FCSB și că seamănă la stilul de joc cu Roberto Carlos, celebrul fundaș brazilian care a scris istorie la Real Madrid:

ADVERTISEMENT

Eu îl văd luptându-se pentru un loc de titular la noi. A jucat foarte bine copilul, are reușite și pe plan defensiv și pe plan ofensiv.

E genul lui Roberto Carlos, pe picior drept, nu are emoții în fața cui joacă, nu are emoții… se certa și la antrenamente cu ceilalți, el este… e buzat.

ADVERTISEMENT

E puțin cam euforic, are impresia că ajunge primul la minge mereu, dar ajunge fotbalist, clar. Încă are probleme la poziționare, dar e timp. Eu așa îl văd, fundașul nostru dreapta”.

„Noi am mai dat doi jucători la Metaloglobus, gândindu-ne că vor intra în play-off, dar au avut rezultate mai slabe acolo.

ADVERTISEMENT

Îi avem pe Enache și pe Pandele, care au jucat meci de meci. Îl mai avem pe Chirițoiu, care a jucat meci de meci la Unirea Constanța. Chirițoiu pare că e singurul jucător de acolo care se poate ridica la nivelul așteptărilor noastre”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

MM Stoica a vorbit și despre forma lui Florinel Coman

MM Stoica a comentat și evoluția lui Florinel Coman din meciul cu Farul Constanța, scor 4-0, fiind încântat de felul în care s-a mișcat pe teren „Mbappe”, despre care spune că începe să revină la forma bună, pe care a arătat-o înainte de accidentările suferite:

ADVERTISEMENT

„Să o luăm așa, cu începutul perioadei triste pentru el. S-a întâmplat în deplasarea din Serbia, cu Backa Topola, când era numărul unu la noi. A fost o accidentare gravă și ciudată.

A început să arate din ce în ce mai bine la antrenamente, a jucat prima parte a meciului cu Craiova, dar a fost absent, dar meciul ăsta a fost Coman cel pe care îl știam, a fost omul meciului, pentru mine.

El i-a făcut pe cei de la Farul să se sperie puțin, a câștigat foarte multe dueluri, a pasat bine, a bătut bine loviturile libere. Am spus că noi avem trei jucători importanți în atac: Tănase, Olaru și Popescu, dacă îl câștigăm și pe Coman vom fi foarte periculoși”.

„Nu au fost probleme de seriozitate, au fost altfel de probleme. Sunt jucători care pot trece peste perioada de recuperare, care este foarte obositoare și care necesită mult timp de pregătire.

La sală e greu. Mi-l aduc aminte pe Nikolic, îi sărea transpirația de pe față. E greu să te recuperezi la parametri normali. Coman e bine acum și îl așteptăm să nu cumva să vină iar în jos, dar nu cred”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 9,75 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT