Sport

“A fost penalty!” Jucătorul lui Dinamo recunoaște faultul din meciul cu FCU Craiova

Dinamo a remizat cu FCU Craiova pe Arena Națională, scor 1-1. Iglesias a recunoscut faultul făcut la Bahassa.
27.09.2023 | 00:01
A fost penalty Jucatorul lui Dinamo recunoaste faultul din meciul cu FCU Craiova
Dinamo a remizat cu FCU Craiova pe Arena Națională, scor 1-1. Iglesias a recunoscut faultul făcut la Bahassa.
ADVERTISEMENT

După remiza din Cupa României Betano, Dinamo – FCU Craiova, scor 1-1, Iglesias a recunoscut faultul la Bahassa. Jucătorul formației din Ștefan cel Mare este de părere că în meciul de pe Arena Națională acesta a avut un contact cu atacantul oltenilor în careu.

Marcatorul golului pentru Dinamo, dezamăgit de egalul cu FCU Craiova

La finalul duelului cu FCU Craiova, Costin Ionuț Amzăr s-a arătat dezamăgit de egalul făcut de Dinamo pe Arena Națională, scor 1-1. Fundașul stânga a fost marcatorul formației lui Ovidiu Burcă și cel care a fost aproape să aducă victoria echipei din Ștefan cel Mare. În repriza secundă, Amzăr a mai avut un șut periculos la poarta oltenilor, dar fără succes.

ADVERTISEMENT

“Am făcut un meci bun. Din prima repriză i-am luat de sus și am făcut exact ce am lucrat la antrenament. Am mai jucat cu ei, știam ce ne așteaptă. A venit și golul în prima repriză, ne bucurăm că am marcat. În a doua repriză am lăsat-o mai moale, nu înțeleg de ce. S-au urcat peste noi, au scos și penalty-ul. S-a terminat egal, asta este. Mergem mai departe. 

Am fost acolo și ne-am creat ocazii tot meciul, nu doar în prima repriză și am reușit să marcăm. Vedem ce o să facem mai departe. Noi ne-am setat ca obiectiv Cupa. Astăzi am făcut egal. O să vedem de la meci la meci ce putem să facem și câte puncte putem să obținem. Să vedem unde ajungem.

ADVERTISEMENT

Eu sunt suspendat pentru meciul cu Oțelul Galați. Le țin pumnii colegilor mei și sper să vină cu cele trei puncte. În a doua ligă pe unde i-am prins, i-am bătut. Să vedem acum, pentru că sunt alte meciuri în prima ligă.”, a spus Amzăr, la Digi Sport.

Jucătorul lui Dinamo recunoaște faultul din meciul cu FCU Craiova

Fundașul celor de la Dinamo a recunoscut faultul din meciul cu FCU Craiova. Dani Iglesias a explicat că intenția a fost aceea de a intra la minge, însă recunoaște contactul pe care l-a avut cu Bahassa. Spaniolul este de părere că Dinamo poate obține cele trei puncte în următorul meci de campionat cu Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT

“A fost un meci foarte intens și foarte echilibrat. Nu am reușit să începem la fel de bine în repriza a doua. Ei au reușit să înscrie. Am încercat să marcăm în final, dar ne-a lipsit ceva claritate acolo. Bineînțeles, Cupa este foarte importantă pentru noi.

Fiecare competiție este importantă pentru Dinamo, fie cupă sau ligă. Încercăm să dăm tot ce este mai bun în ambele competiții. Să fiu sincer, cred că a fost penalty. Am încercat să atac mingea, dar am văzut că l-am atins.

ADVERTISEMENT

La prima impresie cred că este penalty, dar trebuie să revăd faza ca să văd cum au stat lucrurile. Este un meci foarte important (n.r. cu Oțelul Galați). Nu cred că am fi meritat să pierdem toate cele trei meciuri din campionat, dar sper că la Galați să luam cele trei puncte.”, a declarat Iglesias.

ADVERTISEMENT