Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

A fost roșu la Florinel Coman? „Băiat bun Cătălin Muci ăsta! Va ajunge mare” Ce spun analiștii Fanatik SuperLiga

Analiștii FANATIK SUPERLIGA au pus lupa pe deciziile lui Cătălin Busi din FCSB - FC Botoșani. Ce spun despre faultul de roșu al lui Florinel Coman.
26.02.2024 | 12:03
A fost rosu la Florinel Coman Baiat bun Catalin Muci asta Va ajunge mare Ce spun analistii Fanatik SuperLiga
A fost roșu la Florinel Coman? „Băiat bun Cătălin Muci ăsta! Va ajunge mare” Ce spun analiștii Fanatik SuperLiga. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Analiștii FANATIK SUPERLIGA sunt de părere că Florinel Coman trebuia să fie eliminat pentru faultul asupra lui Daniel Celea. Cătălin Busi nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor în FCSB – FC Botoșani, iar Horia Ivanovici i-a găsit o poreclă arbitrului cu trei partide conduse în campionat.

A fost roșu la Florinel Coman? „Băiat bun Cătălin Muci ăsta! Va ajunge mare” Ce spun analiștii Fanatik SuperLiga

Deși fără experiență la nivelul din SuperLiga, Cătălin Busi a fost delegat de CCA la FCSB – FC Botoșani. Horia Ivanovici i-a găsit o poreclă centralului și este de părere că Florinel Coman putea să fie eliminat după faultul dur la Daniel Celea.

ADVERTISEMENT

„Ce am înțeles de la Gigi este că, de fapt, Cătălin Busi sau cum l-am poreclit doar astăzi pentru meciul de ieri: Cătălin Muci. A furat FCSB, așa am înțeles. Nu l-a întrebat nimeni pe domnul Becali, dar cu intrarea lui Florinel Coman cu talpa care s-a dus vindicativ spre Celea și după când l-a luat de gât, era așa înspre roșu.

Are dreptate mare domnul Gigi Becali, un băiat bun Cătălin Buși. A fost băiat bun că putea să îi dea roșu”, a spus Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune ce poate fi urmarită pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită este de aceeași părere cu Horia Ivanovici și spune că toate deciziile de la VAR au fost corecte: „Va ajunge mare. Putea să-i dea roșu, fata de la VAR nu a intervenit să îi dea roșu. A scos în evidență doar lucrurile negative. Mi s-a părut că toate deciziile date de VAR au fost corecte, tot ceea ce a spus VAR-ul a fost confirmat. Bogdan Andone a zis că trebuia să schimbe 5 inși la pauză. Au spus jucătorii că a zis arbitrul: «Cine are galben îl dau afară». Bun Buși, va ajunge mare”.

Ce spune Adrian Ilie: „Nu știam dacă se mai oprește”

Cătălin Busi a arătat 7 cartonașe galbene celor de la FC Botoșani în confruntarea cu FCSB și a eliminat trei oameni de pe teren. Arbitrul a arătat patru dintre ele doar în prima repriză după ce Nana Antwi a primit roșu la debutul pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

„Între galben și roșu. Foarte bun, ai avut dreptate. Uitându-mă la meci după ce elimină jucătorul Stelei a început cu cei de la Botoșani de nu știam dacă se mai oprește până în pauză. La orice atingere galben. În 15 minute a dat la orice atingere, era cartonaș galben la orice”, a spus Adi Ilie.

Detalii despre conflictul cu Florinel Coman: „Mi-a băgat talpa”

Daniel Celea a dat detalii despre conflictul cu Florinel Coman din FCSB – FC Botoșani. Acesta a dezvăluit că s-a ales și cu urme după faultul starului „roș-albaștrilor” și spune că arbitrul nu a văzut ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

„Am fost și eu faultat din spate. El mi-a băgat talpa, am și o julitură mare pe picior, apoi mi-a băgat mâna în gât și a zis că l-am lovit eu. A fost o mică îmbrânceală, iar apoi și-a cerut scuze. Eu m-am ales cu galben, dar arbitrul nu a văzut ce s-a întâmplat exact”, a spus Celea la sfârșitul meciului.

TREBUIA ELIMINAT Coman in FCSB - FC Botosani 3-2?! | A FOST ROSU CORECT la Nana Antwi?!

ADVERTISEMENT