Life

”A fost umilitor pentru Ana”. Alexandra Duli, motiv de gelozie între Faimoșii Zanni și Ana Porgras

Ana Porgras, pusă într-o situație neplăcută la Survivor All Stars. Gestul făcut de Alexandra Duli față de Zanni a deranjat-o pe Faimoasă.
26.03.2024 | 23:15
A fost umilitor pentru Ana Alexandra Duli motiv de gelozie intre Faimosii Zanni si Ana Porgras
Alexandra Duli a creat tensiuni între Zanni și Ana Porgras. Sursa foto: Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Spiritele se aprind mai mult ca niciodată în jungla din Republica Dominicană. Cu fiecare zi care trece, concurenții de la Survivor România All Stars sunt din ce în ce mai aproape de marele premiu. Însă, drumul spre succes nu este deloc unul ușor, ci este presărat cu fel de fel de obstacole.

Ana Porgras a fost deranjată de gestul făcut de adversara ei, Alexandra Duli

Săptămână trecută nu a fost deloc una simplă pentru concurenții de la Survivor România All Stars. Alexandra Duli a fost cea care a agitat apele și a creat mici tensiuni între Zanni și Ana Porgras. 

ADVERTISEMENT

Încă din sezonul pe care l-a câștigat Zanni, au existat zvonuri cu privire la o anumită legătură dintre el și Ana Porgras. Cei doi nu au confirmat nimic, însă, gesturile din sezonul actual i-au cam pus pe fani pe gânduri.

Săptămâna trecută, Zanni a primit un pupic din partea Alexandrei Duli. Inițial, Faimosul nu a știut cum să interpreteze acest gest și nici nu s-a gândit prea mult la el. Însă, nu același lucru se poate spune și despre Ana Porgras.

ADVERTISEMENT

Ana a fost pe fază atunci când Alexandra Duli l-a pupat pe Zanni și, din reacția ei s-a putut observa faptul că nu i-a picat deloc bine acest gest. Deși nu a recunoscut cu subiect și predicat asta, Zanni, dar și cei de acasă și-au dat seama.

Zanni a recunoscut că este gelos pe Ana Porgras

La un moment dat, ca să pună și mai mult paie pe foc, Zanni a întrebat-o pe Ana Porgras dacă poate să o pupe și el pe Duli. Deranjată, dar diplomată, Ana a spus că nu înțelege rostul acestei întrebări.

ADVERTISEMENT

”Dar de ce mă întrebi pe mine, că nu înțeleg?”, a fost replica Faimoasei de la Survivor România All Stars.

În timpul testimonialelor, Ana Porgras a reluat ideea și s-a declarat nelămurită de întrebarea lui Zanni. Faimoasa nu a înțeles de ce s-a ajuns aici, mai ales că Zanni este liber să facă ce vrea, când vrea.

ADVERTISEMENT

”Nu știu de ce a simțit nevoia să întrebe, dacă poate să îi întoarcă ventuza lui Duli. N-am înțeles. Oricum, el poate să facă oricând ce vrea el.”, a spus Ana la testimoniale, potrivit protv.ro.

La rândul lui, tot în timpul testimonialelor, fostul câștigător Survivor și-a dat seama că pentru Ana Porgras nu a fost deloc o ipostază plăcută. Ba mai mult, a recunoscut că și el ar fi gelos dacă un alt concurent ar pupa-o pe Ana.

”Cred că a fost umilitor pentru Ana să mă pupe Duli, pentru că și pentru mine ar fi fost nașpa să vină unul să o pupe pe Ana. Dacă s-ar fi întâmplat asta, i-aș fi zis direct: ‘Ce faci, cumetre?’”, a spus Zanni, potrivit aceleiași surse.

ADVERTISEMENT