Fotbal intern

A început lupta la titlu între CFR Cluj şi U Craiova: „Feşnic a viciat rezultatul!” vs. „Au rămas cu frustrări de la Sevilla”

02.03.2020 | 12:19
A inceput lupta la titlu intre CFR Cluj si U Craiova Fesnic a viciat rezultatul vs Au ramas cu frustrari de la Sevilla
ADVERTISEMENT

Lupta la titlu între CFR Cluj și Universitatea Craiova a început, iar Bogdan Mara a avut o confruntare în direct cu Sorin Cârțu, la „Ora exactă în sport”, pe tema arbitrajului.

A început lupta la titlu între CFR Cluj şi U Craiova

Bogdan Mara a avut o intervenție telefonică, prin care a vrut să atragă atenția asupra arbitrajului de la partida dintre Craiova și Gaz Metan Mediaș, moment în care Sorin Cârțu a intervenit și a declarat că oficialii clujenilor au rămas cu frustrări de la meciul cu Sevilla.

ADVERTISEMENT

„Am intrat în emisiune ca să vorbesc despre motivele pentru care Dan Petrescu e suspicios și a demonstrat până acum că merită să dea declarații. Eu cred că CFR-ul a făcut ceva fenomenal, nici nu realizăm, acum când fotbalul românesc este vai mama lui.

Ceea ce se întâmplă în campionat legat de arbitrii îi dau motive lui Dan Petrescu să vorbească.

ADVERTISEMENT

Cătălin Popa din Pitești ne arbitrează, cel care a măcelărit meciul cu Astra, el fiind cel care i-a dat roşu lui Camora. Doamne Ajută să arbitreze bine, eu voi fi primul care îl voi lăuda”.

„Feşnic a viciat rezultatul!”

„Știți bine că nu am nimic cu Craiova, dar Feșnic a viciat rezultatul. Au fost aseară greșeli de arbitraj, ăsta e adevărul.

ADVERTISEMENT

La Iași ați avut un penalty pe care Cătălin Popa vi l-a acordat. Eu nu vorbesc contra Craiovei, eu vreau să vorbesc despre echipa noastră.

Noi vom lupta mereu pe teren, cum am făcut-o și până acum. Joacă CFR-ul cu Astra, două echipe care se bat la titlu, nu înțeleg de ce nu avem un arbitru FIFA”, a mai spus Bogdan Mara.

ADVERTISEMENT
Sorin Cârțu a intervenit și l-a contrat pe Bogdan Mara: Oamenii văd că au rămas frustrați de la Sevilla. Ce vă băgați voi la meciul Craiovei. Și ei au avut momente în care arbitrul i-a avantajat. Lăsați lucrurile astea cu arbitrajele pentru specialiști”.
„Aceștia au spus că la Iași a fost penalty. Ferșnic putea să dea roșu și penalti la faza cu Koljic. De ce nu a dat?”, a mai spus Sorin Cârțu.
Tags: