News

A intrat în țară decis să-și omoare fosta soție și a fost arestat pe A1. Avea 4 arme asupra lui

Polițiștii din cadrul I.P.J. Hunedoara au arestat recent un individ care revenise în România pentru a-și omorî soția și soacra, pe care le amenințase în mai multe rânduri.
06.06.2022 | 19:10
A intrat in tara decis sasi omoare fosta sotie si a fost arestat pe A1 Avea 4 arme asupra lui
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost oprit pe Autostrada Vestului (A1), între Deva și Ilia. Când i-au controlat mașina, oamenii legii au descoperit că individul era înarmat cu o pușcă și trei pistoale.

Polițiștii au găsit asupra lui o pușcă, 3 pistoale și cătușe

Pe lângă muniția aferentă, acesta avea și o pereche de cătușe metalice. Toate armele au fost introduse ilegal în țară, profitând de graba vameșilor care nu i-au controlat bagajele cu atenție.

ADVERTISEMENT

Înainte de a fi prins, individul și-a amenințat soția și soacra de mai multe ori. Presa din vestul țării a dezvăluit că alături de cele două femei, pe lista viitoarelor victime ar fi putut apărea și alți membri ai familiei.

În urma activităţilor investigative şi de cercetare penală efectuate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale şi cei ai Serviciului Arme, Explozivi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Hunedoara, cu sprijinul poliţiştilor Direcţiei Operaţiuni Speciale, la data de 4 iunie 2022, în jurul orei 17:00, pe autostrada A1, între localităţile Ilia şi Deva, a fost depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cu privire la care existau informaţii că ar deţine asupra sa o armă de vânătoare şi ar intenţiona să îşi ucidă fosta soţie şi pe membrii familiei acesteia, aflaţi într-o comună de lângă municipiul Hunedoara”, au anunţat luni reprezentanții I.P.J. Hunedoara.

ADVERTISEMENT
Pușca găsită asupra bărbatului.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile

Odată încătușat, bărbatul orbit de răzbunare și însetat de sânge a fost condus la audieri. La sediul I.P.J. Hunedoara, oamenii legii au stabilit că el le-a ameninţat cu moartea pe fosta sa soţie şi pe mama acesteia prin intermediul unor reţele de socializare.

Ulterior, pentru punerea în aplicare a planurilor reprobabile, el  şi-a procurat şi a deţinut fără drept o armă letală cu ţevi lise şi trei arme neletale. Este vorba despre uun pistol, un revolver cu aer comprimat şi un pistol de semnalizare, din categoria celor supuse autorizării, precum.

ADVERTISEMENT

Armele şi muniţia aferentă au fost ridicate de polițiști, iar în urma administrării probatoriului, s-a luat măsura preventivă a reţinerii bărbatului pentru 24 de ore.

El fost acuzat de contrabandă calificată, ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. La 5 iunie, el a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hunedoara, care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile, conform ziuadevest.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: