Sport

„A luat titlul din fotoliu, cu cracii în sus!”. Mitică Dragomir, laude pentru antrenorul-campion Gigi Becali

Mitică Dragomir a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Gigi Becali. Patronul FCSB-ului e aproape campion în SuperLiga
16.04.2024 | 11:16
A luat titlul din fotoliu cu cracii in sus Mitica Dragomir laude pentru antrenorulcampion Gigi Becali
„A luat titlul din fotoliu, cu cracii în sus!”. Mitică Dragomir, laude pentru antrenorul-campion Gigi Becali. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir și-a scos pălăria în fața lui Gigi Becali. Fostul șef LPF a rămas impresionat de ce a putut face prietenul său cu FCSB, echipa care domină autoritar acest sezon de SuperLiga.

Mitică Dragomir, laude pentru Gigi Becali: „Vezi ce înseamnă să ai echipă bună?”

Mitică Dragomir e uluit de ce a reușit să facă Gigi Becali cu FCSB. Cu șase etape înainte de finalul campionatului, echipa latifundiarului din Pipera e ca și campioană. Roș-albaștrii au un avans de 13 puncte față de CFR Cluj și Universitatea Craiova, 15 față de Farul Constanța și 16 față de Rapid.

ADVERTISEMENT

FCSB ar putea să devină matematic campioană în etapa viitoare, dacă o bate pe Rapid, iar CFR Cluj și Universitatea Craiova nu câștigă la Ovidiu, respectiv Sf. Gheorghe. Dumitru Dragomir crede că Gigi Becali va intra în istorie dacă, la meciul cu alb-vișiniii, va putea pune în aplicare planul cu dronele.

„Categoric va intra în istorie. Vor fi 50.000 în tribune și 25.000 afară, să vadă minunea. Și dacă o face, Gigi, în toată omenirea. Nu va exista stat pe pământ. Și Vatican va da! E idea lui. Băi, dacă spui la cineva că unul din fotoliu, cu cracii în sus, a luat campionatul. În fotoliu, cu cracii în sus, dă ordine și ia campionatul?

ADVERTISEMENT

Vezi ce înseamnă să ai echipă bună? Stai în fotoliu cu picioarele în sus și nu ai nicio problemă”, a declarat Mitică Dragomir, în exclusivitate la „Max Profețiile lui Mitică”, show care e în fiecare luni, live, pe FANATIK.RO, de la ora 13:30.

Următorul meci al FCSB-ului, derby-ul cu Rapid, e programat sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20:30. Se anunță peste 35.000 de spectatori la confruntarea de pe Arena Națională. Sezonul acesta, roș-albaștrii au pierdut ambele partide cu giuleștenii.

ADVERTISEMENT

„Aș da 10.000.000 de euro pe ei”

În ultima rundă, FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0, grație eurogolului marcat de Florinel Coman. Golgheterul campionatului a fost lăudat, din nou, de nea Mitică, care a mai avut însă doi remarcați.

Dumitru Dragomir e fascinat de perechea de închizători a vicecampioanei, Mihai Lixandru și Adrian Șut. „Ce șanse să aibă CFR? Când o ia Coman ăsta… Vai de mine și de mine. Toată apărarea lui FCSB e ceva ce nu a avut niciodată în ultimii doi.

ADVERTISEMENT

Ori îi stăpânește Chiricheș, ori nu știu. Îi dirijează bine și are doi în fața stoperilor de bani mulți: Lixandru și Șut. 10.000 de euro aș da pe ei”, a adăugat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

„A luat titlul din fotoliu, cu cracii în sus!”. Mitică Dragomir, laude pentru antrenorul-campion Gigi Becali

ADVERTISEMENT