Life

A murit fiica lui Charlie Chaplin. Josephine Hannah Chaplin avea 74 de ani

Fiica renumitului actor de comedie Charlie Chaplin s-a stins din viață. Actrița Josephine Hannah Chaplin avea vârsta de 74 de ani.
21.07.2023 | 22:23
A murit fiica lui Charlie Chaplin Josephine Hannah Chaplin avea 74 de ani
Josephine Hannah Chaplin a fost căsătorită de trei ori, iar de două ori a rămas văduvă. Sursa foto: The Irish Sun
ADVERTISEMENT

Actrița Josephine Hannah Chaplin, fiica regretatului actor de comedie, Charlie Chaplin, a murit. Anunțul a fost făcut vineri de către familia sa, după ce au fost zvonuri legate de acest subiect. Josephine Hannah Chaplin avea vârsta de 74 de ani.

Fiica lui Charlie Chaplin a murit. Familia a anunțat decesul după câteva zile

Tot familia fiicei lui Charlie Chaplin a transmis că Josephine Hannah Chaplin este decedată din data de 13 iulie. Moartea s-a produs în capitala Franței, Paris, iar funeraliile încă nu au avut loc. Cei dragi au mai comunicat că vor să o conducă pe ultimul drum cât mai discret, potrivit carnetdujour.

ADVERTISEMENT

De altfel, nu se cunosc informații legate de cauza trecerii în neființă a lui Josephine Hannah Chaplin. Artista a avut o carieră impresionantă, faima câștigând-o și prin prisma tatălui ei, care a atras atenția prin interpretări ”mute” în filme, prin vestimentație și prin fizicul unice. Charlie Chaplin putea fi ușor recunoscut după mustață, pălărie și baston.

Josephine Hannah Chaplin, căsătorită de trei ori și mamă a trei copii. Provine dintr-o familie cu 10 frați

Josephine Hannah Chaplin provine dintr-o familie cu 10 frați. Ea s-a născut peste Ocean, în Santa Monica, California. În 1969, a fost căsătorită cu un afacerist grec, pe nume Nikki Sistovaris. Mariajul lor nu a durat foarte mult, căci în 1977 și-au spus ”Adio!”.

ADVERTISEMENT

După căsnicia eșuată cu afaceristul elen, Josephine s-a căsătorit a doua oară cu actorul francez Maurice Ronet. Cu acesta a fost până în ziua când bărbatul a murit, în 1983. Ulterior, Josephine și-a spus să-și mai dea o șansă la iubire și s-a recăsătorit cu arheologul Jean-Claude Gardin.

Alături de Jean-Claude Gardin, Josephine a stat până în anul 2013. În urmă cu zece ani, arheologul a fost al doilea bărbat din viața ei care a lăsat-o văduvă. În toate cele trei mariaje, actrița a reușit să-și facă moștenitori. A adus pe lume trei copii: Arthur Gardin, Charlie Sistovaris și Julien Ronet.

ADVERTISEMENT

Referitor la cariera artistică, Josephine Hannah Chaplin a devenit cunoscută publicului larg după ce, în 1952, a apărut în deschiderea filmului ”Limelight”. Pelicula îi aparține onorabilului său tată. Charlie Chaplin a scris și regizat totul.

Mai târziu, Josephine avea să apară din nou în deschiderea unei producții a tătălui, ”A Countess From Hong-Kong”. Apoi, i s-au ivit șanse de a interpreta diferite roluri în: ”Nuits rouges”, ”A l’ombre d’un ete” sau ”Ciudad Baja”. Aici și-a jucat, de fapt, și ultimul rol, în 1994.

ADVERTISEMENT

Se mai spune despre Josephine Hannah Chaplin că era printre cei mai apropiați copii, dintre frați, de Charlie Chaplin. Acesta i-ar fi observat talentul actoricesc încă de la o vârstă fragedă și a susținut-o să-și urmeze visul de a juca pe marile scene.

ADVERTISEMENT
Tags: