Life

Gabi Bădălău este în doliu. Bunica omului de afaceri s-a stins din viață

Gabi Bădălău și întreaga sa familie sunt în doliu. Bunica acestuia a încetat din viață și a lăsat în urmă o durere imensă.
14.10.2022 | 17:36
Gabi Badalau este in doliu Bunica omului de afaceri sa stins din viata
Familia Bădălau este în doliu. Bunica afaceristului a murit. Sursă foto: Instagram / colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tragedie fără margini în familia lui Gabi Bădălău. Bunica omului de afaceri s-a stins din viață, lăsând în urmă o durere care cu greu poate fi astupată.

Bunica lui Gabi Bădălău a încetat din viață

Într-o postare pe pagina personală de Instagram, sora lui Gabi Bădălău a făcut anunțul trist. Acesta a publicat o fotografie alături de bunica sa, dar și un mesaj cât se poate de emoționant care dă de înțeles trecerea în neființă a acesteia.

ADVERTISEMENT

”Rămas bun, mamaie dragă”, este mesajul scris de Sabina, sora lui Gabi Bădălău, pe pagina personala de Instagram.

Sabrina, sora lui Gabi Bădălău și bunica acestora. Sursă foto: captură Instagram
Sabrina, sora lui Gabi Bădălău și bunica acestora. Sursă foto: captură Instagram

 

Gabi Bădălău nu a vorbit prea des în spațiul public despre familia lui, însă ce știm este că iubitul Biancăi Drăgușanu provine dintr-o familie destul de înstărită.

ADVERTISEMENT

Pe tatăl său îl cunoaștem deja. Este vorba despre politicianul Niculae Bădălău, cunoscut destul de bine în spațiul public. Acesta a fost și senator în perioada 2012-2020, iar în prezent este președintele organizației județene PSD Giurgiu.

În trecut, tatăl lui Gabi Bădălău a ocupat mai multe funcții importante precum cea de ministru al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

ADVERTISEMENT

Despre mama lui Gabi Bădălău în schimb, nu știm chiar atât de multe. Rodica Bădălău a încercat și a reușit să rămână cât se poate de discretă. Până acum am aflat doar că aceasta este cadru didactic la Bolintin Vale, iar acesta ar fi motivul pentru care nu iese public pentru declarații.

Mama lui Gabi Bădălău nu este de acord cu Bianca Drăgușanu

Singurul moment în care i-am auzit numele a fost atunci când femeia s-a arătat clar împotriva relației dintre fiul său, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Au existat atunci zvonuri conform cărora diva ar fi însărcinată, iar mama afaceristului pur și simplu nu a mai rezistat.

ADVERTISEMENT

Surse din anturajul familiei lui Gabi Bădălău spuneau că aceasta nu va fi de acord niciodată cu Bianca Drăgușanu, notează click.ro.

”În familia mea nu vin toate… Gabi nu poate aduce orice femeie în casa noastră. Nu o să fiu de acord niciodată cu relaţia asta“, ar fi spus Rodica Bădălău, mama afaceristului, în cercul de prieteni.

ADVERTISEMENT