News

A murit polițistul local bătut de un tânăr în Pitești. Agentul a fost două săptămâni în comă

Un polițist local din Pitești a murit. Agentul a fost în comă două săptămâni după ce a fost lovit cu pumnul în față de un tânăr
20.11.2023 | 20:32
A murit politistul local batut de un tanar in Pitesti Agentul a fost doua saptamani in coma
Condoruș Savaste a fost două săptămâni în comă înurma agresiunii Sursa foto: Facebook Primăria Pitești
ADVERTISEMENT

Polițistul local a fost agresat pe 4 noiembrie, în timpul unei misiuni de patrulare. După ce a fost lovit cu pumnul, agentul a căzut și s-a lovit cu capul de asfalt. Tânărul va fi cercetat acum pentru lovituri cauzatoare de moarte.

A murit polițistul local bătut de un tânăr în Pitești

Polițistul local din Pitești a murit duminică, 19 noiembrie, după două săptămâni de comă. Era căsătorit și avea o fiică. Bărbatul lucra în domeniu de 16 ani.

ADVERTISEMENT

Atacatorul a fost arestat pentru ultraj, dosarul lui fiind acum preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș. Aceștia îl vor cerceta pentru lovituri cauzatoare de moarte.

”Polițistul local din Pitești, Condoruș Savaste, în vârstă de 55 de ani, a pierdut lupta pentru viață!

ADVERTISEMENT

Polițistul a fost atacat cu agresivitate, în timpul serviciului, cu 15 minute înainte de a ieși din tură, în data de 4 noiembrie, de către un tânăr de 20 de ani din Moșoaia, care deranja ordinea publică. În urma incidentului, polițistul a ajuns în stare gravă la spital și s-a aflat în comă timp de două săptămâni.

Angajații Primăriei Municipiului Pitești sunt alături de familia greu încercată în aceste clipe și de colegii din Poliția Locală Pitești, îndurerați de pierderea unui om care a fost în slujba comunității timp de 16 ani.

ADVERTISEMENT

Condoleanțe tuturor celor care l-au cunoscut și care deplâng, acum, sfârșitul tragic al celui ce a murit făcându-și datoria!
Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris Primăria Pitești pe pagina de Facebook.

Tânărul care l-a lovit pe polițist era alături de alți tineri, consuma alcool și făcea gălăgie lângă o stație de autobuz din centrul Piteștiului, în care se aflau și femei cu copii, scrie Ziarul Argeșul.

ADVERTISEMENT

Potrivit cunoscuților, bătăușul are un trecut violent, marcat de o copilărie dificilă. Acesta le-a spus anchetatorilor că era băut și că regretă ce a făcut.

ADVERTISEMENT