Life

A murit tatăl lui Dan Capatos. Primul mesaj al prezentatorului TV după tragedie

Tatăl lui Dan Capatos s-a stins din viață. Profund îndurerat, prezentatorul a transmis un mesaj emoționant în memoria părintelui său.
09.02.2024 | 13:32
A murit tatal lui Dan Capatos Primul mesaj al prezentatorului TV dupa tragedie
Tatăl lui Dan Capatos a murit. Sursa foto: Canva, Instagram
ADVERTISEMENT

Dan Capatos traversează una dintre cele mai triste perioade din viața lui. Tatăl prezentatorului de la Antena Stars a murit și a lăsat în urma sa o familie îndurerată. După tragedie, Capatos abia dacă și-a găsit puterea de a transmite câteva cuvinte emoționante pentru părintele său.

A murit tatăl lui Dan Capatos

Dan Capatos traversează o perioadă dificilă. Celebrul prezentator de la XSN și-a pierdut tatăl, iar anunțul a fost făcut chiar de el, pe social media. Dan Capatos este îngenuncheat de durere, dar a vrut să transmită un mesaj în memoria celui care l-a crescut.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a ales să le spună fanilor prin ceea ce trece, așa că a făcut o postare emoționantă pe social media. Capatos a urcat o poză cu tatăl său, iar în dreptul ei a trecut cele mai sensibile cuvinte.

Cei care au văzut postarea au empatizat imediat cu prezentatorul și i-au transmis condoleanțe. Dan Capatos nu a dezvăluit motivul pentru care tatăl său s-a stins din viață, însă, cei care îl urmăresc de ani buni i-au respectat intimitatea.

ADVERTISEMENT

”De-acum, vei rămâne o inimă de lumină, Tata…”, a scris Dan Capatos pe Instagram.

Prezentatorul de la Antena Stars își ține familia departe de lumina reflectoarelor

Dan Capatos nu vorbește prea des despre familia lui. Prezentatorul de la Antena Stars nu se afișează prea des cu cei dragi în lumina reflectoarelor, semn că vrei să îi protejeze cât mai mult de această industrie.

Însă, Capatos este un tată mândru și nu ar putea păstra doar pentru sine reușitele fiului său. La doar 12 ani, băiatul prezentatorului are performanțe uimitoare în lumea sportului.

ADVERTISEMENT

Andrei Capatos este pasionat de tenis și vrea să facă carieră în acest domeniu. Tânărul are parte de tot sprijinul din partea părinților și tot ei sunt cei care îl motivează să continue pe acest drum.

În urmă cu mai mult timp, Dan Capatos a recunoscut că nu este deloc simplu pentru băiatul său să fie atât de bun la tenis. Dincolo de efortul constant pe care trebuie să îl depună, acesta a mai întâlnit și alte obstacole.

ADVERTISEMENT

În schimb, Andrei Capatos nu se cramponează în acest obstacole, ci își vede liniștit de drumul său. La fiecare competiție la care a participat, acesta a venit acasă cu victorii, semn că vrea să devină cel mai bun din lumea tenisului.

ADVERTISEMENT