Life

A picat proba de ”admitere” la Survivor România! Ce vedetă trebuia să fie în show-ul de la PRO TV

O vedetă cunoscută de la noi a picat testul de admitere la Survivor România, iar FANATIK are toate detaliile! Despre cine e vorba?
17.04.2023 | 13:00
A picat proba de admitere la Survivor Romania Ce vedeta trebuia sa fie in showul de la PRO TV
O cunoscută vedetă de la noi nu a fost admisă la Survivor România. Foto: Instagram/ PRO TV/ Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Mulți vor la Survivor România, cel mai de succes reality-show de la PRO TV, dar puțini reușesc să treacă de preselecții! FANATIK a aflat numele unei cunoscute cântărețe de la noi, dornică să se aventureze în jungla din Dominicană, care nu a reușit să treacă de toate probele preliminatorii, la casting!

Vedeta care a picat proba de ”admitere” la Survivor România

Este vorba chiar despre partenera unuia dintre faimoșii acestui sezon, recent eliminat din concurs. Artista din Republica Moldova despre care vorbim și-ar fi dorit să ajungă în acest show chiar cu iubitul ei!

ADVERTISEMENT

Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că este vorba despre Gabriella Nastas, iubita lui Kamara Ghedi! Chiar frumoasa brunetă a mărturisit, în exclusivitate pentru FANATIK, că anul trecut a fost la castingul pentru Survivor România, dar a picat la proba de înot.

Vedeta avea la dispoziție doar două săptămâni să învețe să întoate, lucru elementar în probele prin care trec concurenții, însă nu a reușit. Timpul a fost prea scurt să învețe, însă speră că pe viitor se va revanșa și va deveni una din viitoarele vedete din acest show de supraviețuire.

ADVERTISEMENT

Gabriella Nastas și-ar fi dorit să intre la Survivor România împreună cu Kamara

La capitolul greutăți, Gabriella a declarat pentru FANATIK că nu ar avea probleme cu foamea ori cu condițiile de trai din Dominicană. Viața ei nu a fost ușoară, artista trecând prin destul de multe necazuri care au călit-o de-a lungul timpului.

Mi-ar plăcea foarte mult să fac parte din acest show. De când a început Survivor România m-am uitat la absolut toate sezoanele. Înainte să plece Kamara, i-am zis că ar fi fost mișto să concurăm împreună, dar nu s-a putut”, a dezvăluit Gabriella Nastas pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gabriella n-a trecut mai departe pentru că nu știe să înoate: „Știu ce este foamea”

„Eu am fost chemată la casting anul trecut, dar marea mea problemă a fost că nu știam să înot. Am picat proba la înot. De când am fost chemată până când am dat proba aveam la dispoziție doar două săptămâni să învăț să înot.

Nu poți să înveți în două săptămâni să înoți! Cred că m-aș descurca în acest concurs. Eu vin din Republica Moldova, am trecut prin greutăți. Știu ce este foamea. Viața m-a pus în niște situații care mi-au demonstrat că peste orice obstacol se poate trece”, ne-a mai spus Gabriella Nastas.

ADVERTISEMENT
gabriella nastas survivor românia
Gabriella Nastas putea fi una din concurentele de la Survivor România, dar n-a trecut proba de înot. Foto: Instagram

Ce spune cântăreața despre parcursul lui Kamara la Survivor România

De curând, Gabriella a comentat eliminarea neașteptată a lui Kamara de la Survivor România. Cântăreața susține că acesta a trebuit să joace un rol, de dragul show-ului, și că publicul nu a putut vedea 100% din ce s-a petrecut în Republica Dominicană.

„Eu nu cred că nu a fost susținut. A avut și susținători. Lumea are impresia că el nu mai are ce să facă cu banii și mulți l-au blamat pentru asta, pentru situația lui Leon.

Eu spun că e de apreciat lupta sa pentru copil. Știi cum e, atunci când semnezi un contract, îți asumi cumva că poți să fii pe micul ecran personajul negativ. Plus că din toate orele de filmare nu se poate da pe post absolut totul.

El a fost și fizic într-o situație complicată în ultima vreme. Se vedea că nu mai are resurse. Când va veni în țară, o să aibă ocazia să dea niște explicații. Toți concurenții care au ieșit l-au descris ca fiind un om extrem de sufletist. A fost pata aia de culoare care îi mai făcea pe ceilalți să râdă”, ne-a spus vedeta.

ADVERTISEMENT