Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

A plecat cu scandal de la FCSB, dar vine cu o declarație-surpriză: „Gigi Becali e cel mai bun antrenor!”. Video exclusiv

Leo Strizu consideră că Gigi Becali le-ar închide gura tuturor contestatarilor dacă ar câștiga titlul în fața lui Gică Hagi.
17.05.2023 | 17:26
A plecat cu scandal de la FCSB dar vine cu o declaratiesurpriza Gigi Becali e cel mai bun antrenor Video exclusiv
A plecat cu scandal de la FCSB, dar vine cu o declarație-surpriză „Gigi Becali e cel mai bun antrenor!” Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Leo Strizu e de părere că jucătorii FCSB-ului îl vor face pe Gigi Becali cel mai mare antrenor dacă vor cuceri titlul. Declarații savuroase la FANATIK SUPERLIGA.

Leo Strizu îl ironizează pe Gigi Becali: „Să prezinte cum se câștigă un campionat la Școala de Antrenori”

Vivi Răchită l-a ironizat pe Elias Charalambous și crede că acesta va continua la FCSB dacă va lua titlul: „Dacă va câștiga campionatul, Charalambous va rămâne acest mim pe bancă și licență împrumutată”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Leo Strizu a venit cu o declarație de senzație despre implicarea patronului la echipă și îi transmite cipriotului: „Poate este un antrenor și un profesor cu idei bune, dar trebuie să se obișnuiască cu ideea că Gigi este cel mai bun antrenor în sezonul ăsta dacă va câștiga campionatul. 

Și atunci va trebui când vor fi module la federație, să ne prezentăm. Pentru ce ai nevoie de invitat străin? Când Gigi poate să îți argumenteze prin ceea ce s-a întâmplat. Să prezinte subiectul cum se câștigă un campionat! Și punct”.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită nu poate accepta o asemenea situație: „La partea financiară poate să câștige, nu la partea tehnică!”

Vivi Răchită nu poate însă nici măcar să conceapă o asemenea scenă: „Păi da, dar noi venim cu argumente, cu fapte! A făcut schimbările la meciul cu Farul la 2-1 și a pierdut cu 2-3. Când jucătorii se comportă cum se comportă…

Că bagă bani și lotul FCSB-ului e de două ori mai scump decât cel al lui Hagi… El vinde jucătorii la FCSB. Deci la partea financiară poate să câștige, nu la partea tehnică! 

ADVERTISEMENT

Moderatoarea Ioana Cosma l-a întrebat retoric pe fostul fotbalist: „Ce poți să îi mai spui lui Gigi Becali dacă o să câștige campionatul?! Chiar nu ai ce să mai zici!”

„Eu cred că ar fi sala plină!”

Leo Strizu a continuat în aceeași direcție: „Ești conștient că nu ți se pare normal, dar trebuie să înțelegi și tu asta”, în timp ce Vivi Răchită a întrebat: „Crezi că poate să vină Gigi Becali la Școala de Antrenori să predea o lecție sau celor cu licență PRO?!”.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al FCSB nu s-a gândit atât de departe: „Cine vrea să vină în ziua aia la acel modul vine, cine nu, nu!”. Ioana Cosma e convinsă că Gigi Becali ar avea priză la public: „Eu zic că ar fi sala plină! Fii atent ce-ți spun!”.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT