Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„A plecat singur, nu l-am dat afară”. CS Dinamo se apără în „cazul Lupu”

Dănuț Lupu a fost îndepărtat de CS Dinamo după ce a fost condamnat la închisoare. Clubul din „Ștefan cel Mare” susține că nu l-a concediat pe fostul mare fotbalist.
20.10.2023 | 13:38
A plecat singur nu lam dat afara CS Dinamo se apara in cazul Lupu
„A plecat singur, nu l-am dat afară”. CS Dinamo se apără în „cazul Lupu”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a părăsit funcția de team-manager al lui CS Dinamo, după ce a fost condamnat la șapte luni și zece zile de închisoare cu executare. Fostul internațional a fost prins în mai multe rânduri conducând fără permis.

CS Dinamo reacționează: „Nu l-am dat afară pe Dănuț Lupu!”

Ionuț Lupescu a fost prezentat în funcția de coordonator al Academiei CS Dinamo. La conferința de presă de prezentare a „Kaiserului”, președintele clubului din „Ștefan cel Mare”, Ionuț Popa, a vorbit inclusiv despre Dănuț Lupu, fostul team-manager al echipei de fotbal.

ADVERTISEMENT

„Dănuț Lupu a făcut parte din clubul Dinamo, a plecat singur, nu l-am dat afară, nu a fost dat afară. Până la urmă a ales cu conștiința împăcată, când conduci fără permis nu urci din greșeală la volan. Deci a acceptat-o.

O să vedem când iese dacă își dorește să mai revină… Am vorbit înainte să se predea, a zis că-i pare rău și că a pus clubul într-o lumină…

ADVERTISEMENT

Sincer, nici nu știu dacă își mai dorește să revină… Vedem atunci. Vorbim despre un club al Ministerului de Interne și anumite greșeli te pot costa mult. Vorbim despre conduita pe care trebuie să o aibă un asemenea club”, a declarat Ionuț Popa, președintele CS Dinamo.

Lupu e așteptat de Gigi Becali la FCSB

Chiar dacă e așteptat înapoi la CS Dinamo când va fi eliberat, Dănuț Lupu are toate șansele să lucreze la FCSB pe perioada încarcerării. Gigi Becali i-a făcut o ofertă în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA când a aflat că fostul mijlocaș a rămas fără serviciu.

ADVERTISEMENT

„Dacă conduci fără permis, ce vrei, să te ierte? Atunci conducem toți fără permis. Nu o să facă 7 luni. Are peste 60 de ani. O să facă 3 luni de pușcărie, ce mare lucru.

Face 3 luni și jumătate. Se duce în regim deschis, la Jilava, vine un prieten și îl ia și îl duce la muncă, la CS Dinamo. (n.r – l-au anunțat că îi desfac contractul de muncă) Bine, lasă, mă, că îl angajez eu.

ADVERTISEMENT

Fac cerere, vreau să îl angajez pe Lupu la FCSB. Că se pricepe la fotbal. Ziua să vină să lucreze la FCSB și seara să se ducă la pușcărie”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare de la ora 17:30 pe Facebook și Youtube.

Ionuț Lupescu, prezentat oficial la CS Dinamo: "Să clarificăm care este scopul şi obiectivul meu aici”

ADVERTISEMENT