Sport

A renunțat Mititelu la Prunea pentru Burleanu? „Toți fug de un câine turbat”

Dumitru Dragomir nu crede în varianta că Adrian Mititelu a renunțat la numirea lui Florin Prunea ca președinte al FC U Craiova de teama represaliilor lui Răzvan Bureanu.
30.08.2023 | 16:10
A renuntat Mititelu la Prunea pentru Burleanu Toti fug de un caine turbat
Dumitru Dragomir e de părere că Adrian Mititelu a greșit când a renunțat la Prunea și Șumudică. foto: colaj fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Prunea a fost la un pas să devină președintele lui FC U Craiova, după anunțul de vineri seara al lui Adrian Mititelu că se retrage din fotbal. Cele două părți bătuseră palma pentru un contract sâmbătă, însă totul a căzut definitiv duminică la prânz, la fel cum s-a întâmplat și cu numirea lui Marius Șumudică în funcția de antrenor.

Dumitru Dragomir nu crede în teoria că Răzvan Burleanu l-a blocat pe Florin Prunea la FC U Craiova

Fost președinte al LPF, Dumitru Dragomir e de părere că Adrian Mititelu a făcut o greșeală că nu l-a adus la FC U Craiova pe Florin Prunea. Îl consideră pe acesta un conducător foarte abil, chiar dacă au avut multe contre de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

„Prunea nu e de ieri conducător. A jucat în echipa națională atâtea meciuri… Eu îl cunosc, că a fost prieten cu fiu-miu care a murit, Dumnezeu să-l odihnească!, erau prieteni la echipa națională.

Avea personalitate de atunci… Plus de asta, a lucrat în Federație. Știe meserie bine…”, a declarat Dumitru Dragomir la emisiunea Max Profețiile lui Mitică, difuzată LIVE în fiecare luni de la 13:15 pe site-ul FANATIK.RO și în premieră miercurea, de la 10:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Mulți i-au zis lui Mititelu «Te strici cu Burleanu de tot dacă-l iei pe Prunea!»”, i-a transmis moderatorul Horia Ivanovici un posibil motiv pentru care fostul mare portar nu a mai ajuns în Bănie.

„Doamne, proști sunt! Din contră… Păi uite, Becali e en-froid cu Burleanu și e pe primul loc. Ce tot îmi spuneți? Toată lumea fuge de un câine turbat, nu se duce să dea cu bâta în el. Sunt niște principii în viață.

ADVERTISEMENT

Ei voiau să-l liniștescă pe Prunea, nu să dea cu pietre în el. Câte știe nebunu′ ăsta… Doar a stat atâția ani în Federație…”, a demontat Dumitru Dragomir această teorie a conspirației.

Dumitru Dragomir despre Marius Șumudică: „Acum va fi apreciat și mai mult!”

FC U Craiova a fost a patra echipă din SuperLiga cu care Marius Șumudică a tratat în ultima perioadă, după Rapid, Universitatea Craiova și U Cluj. Îl va afecta sau nu acest lucru în viitor? Horia Ivanovici spune că da, Dumitru Dragomir susține contrariul.

ADVERTISEMENT

„A căzut cu amândoi. Iar Șumudică, după povestea asta, eu cred că mult timp nu va mai antrena în România. A avut povestea cu Rapid, a căzut… A avut Rotaru la un moment dat, a căzut… A avut U Cluj,  a acăzut…”, e de părere Horia Ivanovici.

„Nu, nu… Acum va fi și mai apreciat. Înseamnă că nu pune botu′. Nu este unul dintre antrenorii care cum vine unul la tine imediat în joc de gleznă să te duci, că ți-e foame”, a răspun ferm Dumitru Dragomir.

Dragomir, VERDICT DUR in SCANDALUL FCU Craiova - Marius Sumudica - Florin Prunea

ADVERTISEMENT