Sport

FCSB a anunțat oficial despărțirea de Vali Gheorghe. La ce echipă va juca

Încă o plecare de la FCSB. Vicecampioana României a anunțat oficial despărțirea de Valentin Gheorghe. Mijlocașul e dorit de nu mai puțin de 4 echipe
23.08.2023 | 18:34
FCSB a anuntat oficial despartirea de Vali Gheorghe La ce echipa va juca
A reziliat cu FCSB după victoria cu Poli Iaşi! Unde va juca. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
23-08-2023
15:37

Vali Gheorghe a plecat de la FCSB

Vicecampioana României a anunțat oficial despărțirea de Valentin Gheorghe: „#Oficial #Gheorghe. FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Valentin Gheorghe pentru rezilierea contractului.


Mijlocașul în vârstă de 26 de ani a îmbrăcat tricoul roș-albastru de 31 de ori, a înscris de 7 ori și a oferit 3 pase de gol. Clubul nostru îi mulțumește lui Valentin pentru contribuție și îi urează mult succes!”, a scris FCSB pe pagina de Facebook.

Jucătorul însă e curtat de mai multe cluburi din SuperLiga, în frunte cu Petrolul Ploiești, Sepsi Sfântu Gheorghe, Universitatea Cluj și UTA, însă prioritatea sa e un transfer în străinătate.

21-08-2023
14:33

Vali Gheorghe: "Nu mă grăbesc să iau o decizie!"

După rezilierea contractului cu FCSB, Vali Gheorghe a declarat că este important să îşi găsească o echipă la care să poată juca mai mult: 

„Le mulțumesc celor de la FCSB. M-am înțeles cu ei să terminăm. În ciuda celor apărute, să știți ca aș fi putut continua. Nu m-ar fi deranjat, dar îmi doresc să joc mai mult. Pentru vârsta pe care o am e mai important să joc. Nu mă grăbesc să iau o decizie, țintesc să plec din nou în străinatate, însă ramâne de văzut”, a declarat Valentin Gheorghe pentru Gsp.

Ziua şi plecarea de la FCSB. După eliminarea din Conference League cu Nordsjaelland, roş-albaştrii fac curăţenie în lot. După Valentin Creţu, şi-a reziliat contractul cu FCSB şi Valentin Gheorghe, cel care intrase pe lista neagră a patronului.

A reziliat cu FCSB după victoria cu Poli Iaşi! Are trei oferte din SuperLiga

Din informaţiile FANATIK, Valentin Gheorghe şi-a încheiat conturile cu FCSB, la o zi după victoria cu Poli Iaşi, scor 2-1. Atacantul a devenit jucător liber de contract şi în următoarea săptămână se va decide cărei oferte va da curs.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că din SuperLiga, Vali Gheorghe este dorit de Sepsi, U Cluj şi Petrolul. Prima variantă pentru fotbalistul ofensiv este un transfer în străinătate, dar rămâne de văzut ce va alege fotbalistul.

În ultimul an, atacantul a evoluat la Umraniyespor sub formă de împrumut. Revenit la FCSB în această vară, Vali Gheorghe nu a avut şanse şi a fost nevoit să plece după ce a intrat pe lista neagră a patronului.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a renunţat la suma de transfer!

El a fost folosit doar 20 de minute în SuperLiga, în prima etapă, cu FC U Craiova. Vali Gheorghe a mai prins 29 de minute în turul cu Nordsjaelland, încheiat 0-0, pe stadionul Ghencea. La finalul meciului, patronul a anunţat că va renunţa la el:

”S-a greșit acolo cu Vali Gheorghe. Nu l-am știut. Nu cred că va mai primi vreo șansă, îl vor vreo două-trei echipe”, a spus Gigi Becali. Patronul a cerut 100.000 de euro în schimbul mutării, dar în cele din urmă a renunţat la sumă.

ADVERTISEMENT

Patru plecări de la FCSB în ultima săptămână

Pe lângă plecările lui Vali Creţu şi Vali Gheorghe, Gigi Becali a vândut doi jucători de la FCSB. Malcom Edjouma a fost împrumutat la Bari pentru 200.000 de euro, echipă care va avea opţiune de transfer definitiv.

Luni dimineaţa, Andrei Cordea a luat drumul Arabiei Saudite. În conturile patronului de la FCSB vor mai intra 1,3 milioane de euro pentru atacant. Oferte mai au şi Andrea Compagno şi Adrian Şut.

ADVERTISEMENT

Valentin Gheorghe a ajuns la FCSB în 2021, fiind transferat de la Astra Giurgiu pentru 250.000 de euro. El mai avea contract cu roş-albaştrii până în 2026, dar cele două părţi s-au despărţit amiabil.

  • 550.000 de euro este cota lui Vali Gheorghe
  • 26 de ani are atacantul

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,02 este cota pentru „2 solist” la meciul UTA Arad – FCSB

ADVERTISEMENT