Life

A spus “Da”, apoi a murit în fața proaspetei sale soții. Tragedie de neimaginat la o nuntă

Tragedie de neimaginat la o nuntă din SUA. Un mire a spus “Da”, apoi s-a stins din viață în fața proaspetei sale soții.
28.06.2023 | 11:06
A spus Da apoi a murit in fata proaspetei sale sotii Tragedie de neimaginat la o nunta
Un mire a murit după ce i-a spus “Da” soției. Sursa foto: Freepik/rawpixel.com
ADVERTISEMENT

Tragedie de neimaginat la o nuntă, după ce un mire a murit în fața proaspetei soții la scurt timp după ce a spus “Da”. Nimeni nu s-ar fi gândit că acest eveniment poate lua o asemenea întorsătură, iar mireasa este îndurerată după această pierdere.

Tragedie de neimaginat la o nuntă din SUA, după ce un mire a spus “Da”, apoi a murit în fața proaspetei sale soții

Tragedia s-a petrecut în timpul ceremoniei de la o nuntă din statul Nebraska, SUA. Mirii s-au invitații nu aveau să știe că acest eveniment atât de important se va transforma într-un adevărat coșmar.

ADVERTISEMENT

După ce și-au rostit jurămintele, Johnnie Mae Dennis și Toraze Davis se pregăteau pentru sesiunea foto. La un moment dat, mirele, care avea vârsta de 48 de ani, s-a prăbușit în fața femeii care tocmai devenise soția lui.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, acolo unde medicii au descoperit că avea un cheag de sânge. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, iar acesta a murit.

ADVERTISEMENT

“A fost cea mai fericită zi din viața lui Toraze. Zâmbea încontinuu și vedeam cât de fericit era. Pur și simplu era cea mai frumoasă zi din viața lui”, a declarat Monica Miller, o prietenă a celor doi, pentru un post TV local, potrivit The Independent.

Totodată, aceasta a creat o pagină pe GoFundMe, un site de donații, astfel încât și alte persoane să o ajute pe soția lui Toraze Davis să ajute la acoperirea cheltuielilor pentru înmormântare.

ADVERTISEMENT

“Johnnie Mae și Toraze plănuiau să-și trăiască restul vieții împreună. Din păcate, Toraze și-a dat ultima suflare la scurt timp după ce a spus ‘Da’… După cum știți, Johnnie Mae îi ajută întotdeauna pe alții. Este momentul nostru să o ajutăm și noi pe ea”, se arată în anunțul de pe site-ul de donații.

După ce mirele a murit în cea mai fericită zi din viața lui, rudele și prietenii s-au adunat în jurul proaspetei sale soții. Femeia a fost în stare de șoc după ceea ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

“Într-o secundă. S-a întâmplat într-o secundă. S-a căsătorit și a rămas văduvă în doar 10 minute”, a spus un alt prieten al cuplului, potrivit sursei menționate.

Toraze Davis a avut o funcție de conducere la un centru de îngrijire a persoanelor cu dizabilități. Înmormântarea bărbatului va avea loc pe 5 iulie.

ADVERTISEMENT