Sport

S-a terminat telenovela Mohamed Salah! Anunțul făcut de egiptean după ce a semnat contractul cu un salariu record. Video

Mohamed Salah (30 de ani) a luat o decizie asupra viitorului său. Superstarul egiptean, care refuza să semneze prelungirea contractului cu Liverpool, va încasa un salariu colosal în următorii trei ani.
01.07.2022 | 18:17
Sa terminat telenovela Mohamed Salah Anuntul facut de egiptean dupa ce a semnat contractul cu un salariu record Video
S-a terminat telenovela Mohamed Salad! A semnat contractul cu un salariu record. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Mohamed Salah (30 de ani) rămâne pe Anfield Road. După numeroase runde de negocieri, atacantul egiptean a ales să continue la Liverpool și în următoarele trei sezoane.

Mohamed Salah rămâne la Liverpool! Egipteanul va avea cel mai mare salariu din istoria clubului

Numărul 11 din echipa lui Jurgen Klopp va avea cel mai mare salariu din istoria „cormoranilor”. Mo Salah va încasa un salariu săptămânal de aproximativ 400.000 de lire sterline.. Vechiul contract al africanului cu Liverpool era de 230.000 de lire sterline/săptămână și expira anul viitor, la finalul lunii iunie.

ADVERTISEMENT

Egipteanul evoluează pe Anfield Road din iulie 2018, atunci când Liverpool a plătit 42 de milioane de euro pentru a îl cumpăra de la AS Roma. Odată semnată noua înțelegere, fanii „cormoranilor” pot sta liniștiți: Salah rămâne la vicecampioana Angliei cel puțin până la data de 30 iunie 2025.

„E o zi fericită pentru toată lumea”

După ce a semnat noul contract, „Faraonul” a oferit și o primă reacție pentru site-ul oficial al lui Liverpool.

ADVERTISEMENT

„Mă simt foarte bine și sunt entuziasmat că pot câștiga alte trofee cu acest club. E o zi fericită pentru toată lumea A durat ceva să prelungesc, dar acum totul s-a rezolvat și rămâne doar să ne concentrăm pe ce urmează pentru club.

Cred că în ultimii cinci sau șase ani echipa a fost pe o pantă ascendentă. Stagiunea trecută am fost aproape să câștigăm patru trofee, însă, din păcate, în ultima săptămână a sezonului am pierdut două trofee.

ADVERTISEMENT

Cred că suntem capabili să câștigăm toate trofeele puse în joc sezonul viitor. Au venit și jucători noi. Trebuie doar să continuăm să muncim din greu, să avem o viziune bună, să fim pozitivi și să atacăm titlurile”, a declarat Mohamed Salah, după ce a semnat noul angajament.

De-a lungul celor 254 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul roșu, Mohamed Salah a marcat 156 de goluri și a oferit 63 de pase decisive.

ADVERTISEMENT

Înainte să ajungă sub comanda lui Klopp, fotbalistul în vârstă de 30 de ani a mai evoluat pentru El Mokawloon, FC Basel, Chelsea, Fiorentina și AS Roma.

  • 90.000.000 de euro este cota de piață a lui Mo Salah, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT