Life

A vrut să își încheie un abonament la telefon, dar a fost refuzat pe loc. Ce a putut să pățească un bărbat: ”A fost un șoc”

Și-a dorit abonament la telefon, dar compania nu i-a făcut contract. Ce a pățit un bărbat care s-a arătat foarte dezamăgit.
21.09.2023 | 14:43
A vrut sa isi incheie un abonament la telefon dar a fost refuzat pe loc Ce a putut sa pateasca un barbat A fost un soc
Și-a dorit abonament la telefon, dar compania nu i-a făcut contract. Ce a pățit un bărbat care s-a arătat foarte dezamăgit. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

A vrut să își încheie un abonament la telefon, dar a fost refuzat pe loc. Ce a putut să pățească un bărbat. „A fost un șoc” pentru un cetățean care și-a povestit pățania. De ce a fost respinsă cererea sa de companie de telefonie mobilă.

Și-a dorit abonament la telefon, dar compania nu i-a făcut contract. Ce a pățit un bărbat care s-a arătat foarte dezamăgit

Și-a dorit abonament la telefon, dar compania nu i-a făcut contract invocând anumite motive și acte. Ce a pățit un bărbat care s-a arătat foarte dezamăgit de felul în care au decurs lucrurile, deși istoricul său este unul bun.

ADVERTISEMENT

Potrivit thisismoney.co.uk, cetățeanul britanic a fost la un pas să fie victima unei fraude financiare în urmă cu multă vreme. De atunci a fost mai precaut și a făcut o cerere scrisă la agenția de prevenire a fraudelor.

Asta înseamnă că atunci când cineva încearcă să ia credite în numele său, inclusiv el, este contactat. În plus, i se solicită mai multe documente decât în cazul altor persoane, printre care se numără pașaportul și permisul de conducere.

ADVERTISEMENT

Dacă în cazul primului act nu a fost nimic în neregulă, iată că la al doilea lucrurile au stat complet diferit. Sursa menționată mai arată că, bărbatul a renunțat la carnetul de șofer pentru că are o vârstă destul de înaintată.

Din păcate, și faptul că are 80 de ani a cântărit în ochii companiei de telefonie mobilă care i-a refuzat deschiderea unui contract. Bărbatul a trăit un adevărat șoc când a aflat decizia firmei în privința solicitării sale.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat bărbatul refuzat de compania de telefonie mobilă

„Am pașaport, am peste optzeci de ani, nu mai conduc și am renunțat la permis. I-am spus lui Tesco Mobile, dar a spus că nu există altă alternativă decât furnizarea ambelor documente, așa că cererea a fost respinsă.

Accept că am cerut firmelor să fie precaute, dar ar trebui să mă împiedice într-adevăr să nu pot avea un telefon mobil? Simt că victimelor fraudei li se refuză un serviciu de bază”, a spus bărbatul refuzat de compania de telefonie mobilă.

ADVERTISEMENT

În apărarea sa au sărit foarte multe persoane care nu au fost de acord cu decizia luată în privința lui. Oamenii au rămas uimiți de faptul că aceste companii refuză un drept pe baza vârstei avute de cumpărători.

ADVERTISEMENT
Tags: