Life

Abia acum s-a aflat! Care a fost cel mai mare secret pe care Dinu și Deea Maxer l-au ținut ascuns de familie

Detaliul important pe care Deea și Dinu Maxer l-au ținut ascuns la începutul relației. Nici măcar părinții artistei nu au știut asta.
12.03.2024 | 18:20
Abia acum sa aflat Care a fost cel mai mare secret pe care Dinu si Deea Maxer lau tinut ascuns de familie
Ce nu a știut nimeni despre Deea și Dinu Maxer, la începutul relației. Sursa foto: Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinu și Deea Maxer au format unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă. Din păcate, la un moment dat, lucrurile nu au mai funcționat la fel de bine între cei doi. Deea și Dinu au ales să divorțeze, iar abia acum s-a aflat unul dintre cele mai mari secrete ale lor.

Deea și Dinu Maxer, cel mai mare secret păstrat la începutul relației

Deea și Dinu Maxer au fost mereu în atenția publicului. Cei doi au format un cuplu timp de aproape două decenii și nimeni nu se aștepta ca artiștii să divorțeze. Despărțirea a avut loc pe cale amiabilă, cei doi făcând tot posibilul ca cei mici să nu simtă ruptura.

ADVERTISEMENT

După ce au divorțat, Dinu Maxer a ales să fie mai transparent ca niciodată și a vorbit despre cum a început relația cu Deea. Ca în orice cuplu, cei doi au trebuit să facă față anumitor probleme, iar unele aspecte i-au determinat să țină relația ascunsă.

Deși au vorbit mereu deschis despre mariajul lor, se pare că totul a început în mare secret pentru ei. Deea și Dinu au fost nevoiți să trăiască o iubire interzisă, iar motivul a fost unul cât se poate de simplu. Și anume, diferența de vârstă.

ADVERTISEMENT

Artiștii au format un cuplu timp de 18 ani, iar între ei a existat o diferență de vârstă de 16 ani. În ciuda faptului că se înțelegeau foarte bine, diferența mare de vârstă și-a pus amprenta asupra altor planuri.

La începutul relației lor, Deea era minoră. Iubita lui Dinu Maxer avea 15 ani atunci când artistul s-a îndrăgostit de ea. Celor doi le-a fost destul de frică să se afișeze în public, așa că au decis să își țină relația ascunsă de ochii tuturor.

ADVERTISEMENT

Artiștii au ascuns povestea de dragoste de ochii tuturor de frică să nu fie judecați

Dinu Maxer a fost cel care s-a temut că vor fi judecați de către cei din jur, mai ales dată fiind vârsta Deei. Cei doi au ales să țină relația ascunsă inclusiv de familia Deei, fiindu-le teamă de reacția părinților ei. Deea avea 15 ani, Dinu avea un pic peste 30 de ani, așa că se puteau aștepta la orice.

”Mi-a fost teamă atunci. Nu neapărat că s-ar duce ea să mă acuze, fiindcă eu sunt un bărbat care respectă femeia. (…) M-am documentat asupra lucrurilor care s-au întâmplat în America, în Franța, în Anglia cu artiști cunoscuți, care odată ce s-au cuplat cu minore au fost efectiv puși la zid.”, a declarat Dinu în emisiunea ”În Oglindă”, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

În ciuda scenariilor pe care cei doi și le-au făcut, se pare că familia Deei a reacționat foarte bine. Părinții ei au aflat întâmplător, într-o discuție și nu au avut nimic de obiectat. Drept dovadă, relația dintre Dinu și Deea a continuat mult timp după aceea.

”Familia ei nu a știut mult timp, ei au presupus, au bănuit, dar nu au știut. La o discuție s-a aflat abia, nu mai știut, la un an și ceva de când aveam o relație.”, a continuat artistul seria dezvăluirilor, potrivit aceleiași surse.

Acest episod prin care au trecut împreună i-a maturizat foarte mult pe Deea și pe Dinu. Acum, ei sunt cei care se află în ipostaza de părinți și iau în calcul tot felul de variante în ceea ce îi privește pe copiii lor. Dar, un lucru știu sigur. Și anume, că nu vor obiecta în cazul în care copiii lor vor avea parteneri mai în vârstă decât ei.

ADVERTISEMENT
Tags: