Sport

Absență de ultimă oră înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova! Eugen Neagoe a pierdut un titular pentru derby. Exclusiv

Eugen Neagoe are probleme de lot înaintea derby-ul CFR Cluj - Universitatea Craiova. Oltenii au pierdut un titular pentru confruntarea din Gruia.
07.05.2023 | 07:30
Absenta de ultima ora inainte de CFR Cluj  Universitatea Craiova Eugen Neagoe a pierdut un titular pentru derby Exclusiv
Absență de ultimă oră înainte de CFR Cluj - Universitatea Craiova! Eugen Neagoe a pierdut un titular pentru derby. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
07-05-2023
19:47

Ndong nu a fost în lot la CFR Cluj - Universitatea Craiova. Cum a mutat Eugen Neagoe

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Basilo Ndong nu a făcut parte din lotul lui Eugen Neagoe la CFR Cluj – Universitatea Craiova, din cauza unei accidentări suferită la ultimul antrenament înainte de meci.

Astfel, postul de fundaș dreapta a rămas în aer, în condițiile în care Nicușor Bancu este și el accidentat de mai mult timp. Bogdan Vătăjelu are și el probleme medicale. În aceste condiții, Eugen Neagoe a fost nevoit să improvizeze. L-a folosit titular pe Juraj Badelj pe postul de fundaș dreapta. Deși croatul este fundaș central de meserie.

Eugen Neagoe are bătăi de cap serioase pentru postul de fundaș stânga înaintea derby-ului din Gruia, care este programat duminică, de la ora 21:00. După Nicușor Bancu și Bogdan Vătăjelu, FANATIK a aflat că Basilio Ndong s-a accidentat la antrenamente și este posibil să rateze confruntarea cu campioana României.

Blestemul fundașului stânga la Universitatea Craiova! Absență de ultimă oră pentru olteni înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Universitatea Craiova merge la CFR Cluj cu gândul la cele trei puncte și poziția a treia din clasamentul din SuperLiga, așa cum Eugen Neagoe a anunțat înaintea derby-ului. Tehnicianul „alb-albaștrilor” vrea să se revanșe față de suporteri, după înfrângerea cu FCSB, scor 1-2.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe are o misiune dificilă pentru alcătuirea primului „11” la derby-ul cu CFR Cluj, din cauza unei absențe de ultimă oră din tabăra oltenilor. FANATIK a aflat în exclusivitate că Basilio Ndong s-a accidentat în timpului unei ședințe de pregătire și poate rata confruntarea.

Astfel, Eugen Neagoe nu are niciun fundaș stânga de meserie pentru derby-ul din Ardeal. În acest sezon din SuperLiga, Universitatea Craiova i-a pierdut pe Nicușor Bancu și Bogdan Vătăjelu, ambii fiind indisponibili până la sfârșitul ediției de campionat.

ADVERTISEMENT

„Geană” este nevoit să improvizeze în defensiva „alb-albaștrilor”, iar astfel pot apărea doi dintre fundașii centrali de picior stânga pe care îi are la dispoziție. Bogdan Mitrea sau Juraj Badelj pot profita de absența lui Basilio Ndong și să își facă apariția în formula de start aleasă de Eugen Neagoe pentru derby.

Accidentarea lui Basilio Ndong îi dă peste cap calculele lui Eugen Neagoe, deoarece internaționalul din Guineea Ecuatorială este jucător de bază la formația din Bănie. Fundașul nu a ratat nicio partidă din partea a doua a campionatului în tricoul Universității Craiova, transferul acestuia fiind anunțat în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Oltenii anunță înainte de derby-ul CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Se joacă pentru cupele europene”

Derby-ul cu CFR Cluj este un meci de totul sau nimic pentru Universitatea Craiova care speră la calificarea în cupele europene. Pavel Badea a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că oltenii trebuie să câștige cele trei puncte pe stadionul din Gruia.

„Este un meci extrem de important atât pentru unii, cât și pentru alții. Câștigând cele trei puncte cu CFR Cluj își păstrezi șanse mari pentru calificarea în preliminariile cupelor europene, obiectiv pe care îl ai. În momentul acesta este foarte important să îți îndeplinești obiectivul.

ADVERTISEMENT

Nu există o echipă din campionat care să fie favorită cu CFR Cluj, indiferent de situația actuală. Sunt într-o scădere de formă din cauza accidentărilor, îmbătrânirii unora dintre jucători, dar au un antrenor extrem de competitiv cu jucători care au personalitate și vor să demonstreze.

Se joacă pentru un loc în cupele europene, trei puncte sunt o mare obțiune pentru îndeplinirea obiectivului. În urma ultimelor jocuri am merita să fim pe podium, am fost peste FCSB și am jucat bine cu Rapid și Sepsi, deci sunt jocuri care arată că schimbarea produsă de Eugen Neagoe este de bun augur”, a spus Pavel Badea.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 3,44 este cota pentru „2 solist” la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT