Sport

Absențe importante la Universitatea Craiova în derby-ul cu FC U Craiova: „Nu se antrenează cu echipa”

Antrenorul Universității Craiova, Dragoș Bon, le-a pus gând rău rivalilor de la FC U Craiova 1948, iar tehnicianul din Bănie anunță că își dorește cele trei puncte.
03.11.2023 | 15:08
Absente importante la Universitatea Craiova in derbyul cu FC U Craiova Nu se antreneaza cu echipa
Universitatea Craiova și-a fixat obiectivul din derby-ul cu FC U Craiova: „Este o mare dorință”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ultima etapa din turul din SuperLiga le pune față în fața pe Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948, care se întâlnesc sămbătă, de la ora 21:15, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Dragoș Bon a prefațat derby-ul Olteniei, iar antrenorul formației lui Mihai Rotaru anunță că obiectivul său sunt cele trei puncte.

Universitatea Craiova și-a fixat obiectivul din derby-ul cu FC U Craiova: „Este o mare dorință și determinare”

Gura de oxigen cu UTA Arad din Cupa României Betano le-a schimbat moralul jucătorilor de la Universitatea Craiova. Dragoș Bon privește cu optimism derby-ul cu FC U Craiova 1948 și anunță că își doresc să încânte publicul din Bănie cu trei puncte și un spectacol pe teren.

ADVERTISEMENT

„Ne aflăm în fața unui derby local, este un meci al orgoliilor, nu trebuie să mai spunem noi pentru că lumea știe nivelul la care se duce această partidă ca și orgoliu, ambiție. Suntem liniștiți că venim după o victorie importantă în fața UTA Arad în Cupă și asta ne dă moral.

Am putut să pregătim în liniște partida împotriva rivalilor noștri din oraș. Nu este o presiune că jucăm pe teren propriu, este o mare dorință și determinare să facem o partidă bună și să câștigăm cele trei puncte. Ar fi extraordinar să facem un joc bun și să câștigăm cele trei puncte, ne-ar ajuta și pe viitor”, a spus Dragoș Bon.

ADVERTISEMENT

Dragoș Bon este de părere că principalul atuu al Universității Craiova în fața celor de la FC U Craiova 1948 este calitatea din lot. Antrenorul își dorește că consolideze poziția „alb-albaștrilor” în play-off pentru a nu crea emoții în viitor.

„Consider că avem un lot foarte valoros, jucători cu calități extraordinare și dacă vor fi capacitați 100% valoarea va face diferența. Îmi doresc din suflet să se umple stadionul, avem nevoie de aportul fanilor și public, mi-aș dori să fie un stadion plin și să oferim un spectacol cum lumea își dorește.

ADVERTISEMENT

Este obligatorie victorie pentru noi ăsta este obiectivul. Ne bucurăm că venim după acest rezultat pozitiv la UTA, era un rezultat de care aveam nevoie pentru obiectiv, moral. Îmi doresc să fim în play-off, mai departe vom vedea cum va fi campionatul și cine va fi în play-off”, a spus antrenorul.

Universitatea Craiova continuă războiul cu Mircea Rednic: „O glumă proastă. Ne-a motivat”

Mircea Rednic a glumit la adresa Universității Craiova înaintea partidei din Cupa României Betano, iar Mihai Rotaru l-a taxat pe tehnician. Totuși, și Dragoș Bon a avut ceva de spus în legătură cu declarațiile „Puriului” și dezvăluie că asta i-a motivat pe jucători.

ADVERTISEMENT

„A fost o glumă proastă cum suntem obișnuiți cu domnul Rednic, nu poți să numești Universitatea Craiova Craiovița. În același timp m-am bucurat pentru că ne-a motivat, mai ales pe băieți i-am simțit în vestiar. A fost un impuls, ne-am adus aminte de această declarație și i-am arătat ce înseamnă Craiovița.

Sunt anumite declarații care îți dau impuls, îți cresc adrenalina pentru că nu este plăcut să primești jigniri. Lucrul ăsta ne-a ambiționat și am demonstrat pe teren, cred că este foarte bine să vorbim pe teren”, a mai spus Dragoș Bon la conferință.

Ce probleme de lot are Universitatea Craiova: „Nu se antrenează cu echipa”

David Lazar va fi rezerva lui Laurențiu Popescu în derby-ul cu FC U Craiova 1948, deși portarul le-a dat emoții oltenilor cu UTA Arad. Dragoș Bon anunță că Ștefan Baiaram și Florin Borța nu sunt în lotul Universității Craiova, însă speră să fie recuperați.

„Toate gândurile noastre și energia este pusă în această partidă. Lăzărică va face parte din lot, după ultimele investigații nu este nimic grav, problemele sunt aceleași ca la partida din Cupa și Giulești. Fane Baiaram nu se antrenează cu echipa, la fel și Borța.

Elvir Koljic se antrenează normal, este în lot. A fost o decizie pur tactică să nu facă parte din lot pentru că știam că vom juca cu un junior în atac. Nu avea rost să îl ținem pe drumuri, am preferat să rămănă pentru că a avut oscilații în pregătiți și am considerat că este mult mai bine să îi creștem nivelul de pregătire”, a încheiat antrenorul.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,82 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova - FC U Craiova