Sport

Absențele lui Ivaylo Petev la debutul cu Dinamo! Ce se întâmplă cu Andrei Ivan

Ivaylo Petev se pregătește de debutul pe banca „alb-albaștrilor” cu Dinamo, însă tehnicianul bulgar are câteva absențe în lotul Universității Craiova.
10.11.2023 | 09:10
Absentele lui Ivaylo Petev la debutul cu Dinamo Ce se intampla cu Andrei Ivan
Absențele lui Ivaylo Petev la debutul cu Dinamo! Ce se întâmplă cu Andrei Ivan. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Derby-ul Universitatea Craiova – Dinamo București este partida de debut a lui Ivaylo Petev pe banca tehnică a „alb-albaștrilor”. FANATIK a aflat în exclusivitate că Andrei Ivan este apt pentru confruntarea cu rivalii din Capitală, însă tehnicianul bulgar are două absențe importante în lotul grupării din Bănie.

Absențele lui Ivaylo Petev la derby-ul Universitatea Craiova – Dinamo! Bulgarul nu se poate baza pe un titular

Ivaylo Petev îi pregătește intens pe elevii săi pentru derby-ul cu Dinamo București, tehnicianul bulgar având deja câteva zile lângă lotul „alb-albaștrilor”. Confruntarea dintre cele două formații este programată duminică, de la ora 16:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul bulgar debutează la Universitatea Craiova într-un derby cu Dinamo, iar acesta așteaptă un un stadion plin la ora confruntării. Ivaylo Petev are probleme de lot înaintea partidei împotriva „câinilor roșii”, însă antrenorul a primit și o veste bună.

Din informațiile site-ului nostru, Andrei Ivan are șanse mari să joace cu Dinamo București, deși a acuzat probleme la inghinali în derby-ul cu FC U Craiova 1948, scor 1-1. Acesta a cerut schimbarea din teren în minutul 64, fiind înlocuit cu Elvir Koljic.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Juraj Badelj a suferit o leziune musculară și va rata derby-ul cu Dinamo București programat duminică. Nici Ștefan Baiaram nu s-a recuperat complet după accidentare, deși staff-ul medical al „alb-albaștrilor” sperau să îi pună pe picioare înaintea pauzei competiționale din SuperLiga.

Ivaylo Petev este pregătit să facă schimbări și în staff-ul Universității Craiova cum a și mărturisit la prezentarea oficială. Csaba Gabris, Adi Adilovic, și Admir Kozlic sunt cei trei oameni care vor lucra cu tehnicianul bulgar, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Concluziile lui Ivaylo Petev la prezentare: „Trebuie să ne străduim să jucăm mereu în Europa”

Ivaylo Petev a fost impresionat de condițiile Universității Craiova, iar tehnicianul are așteptări mari din partea lotului din Bănie. Acesta exclude ca „alb-albaștrii” să rateze cupele europene și în sezonul viitor și anunță că pe olteni îi așteaptă multă muncă pentru a-și îndeplini obiectivele.

„Faptul că patronul e aici înseamnă respect. N-am știut că-i în premieră. Așteptările sunt mari, e normal. Prima dată trebuie să menținem un nivel bun, fără oscilații. Avem potențial, putem câștiga orice meci. Dinamo e Dinamo. Indiferent de formă, numele este mare. Important e cum vom acționa noi. Trebuie să ne prezentăm bine.

ADVERTISEMENT

Derby-ul Olteniei a fost fenomenal. Trebuie să felicit toți fanii. Aici e infrastructură, sunt fani, trebuie să ne străduim să jucăm mereu în Europa. Contractul e până-n 2026. Or să vină trei persoane din staff-ul meu, am lucrat cu ei în Bosnia și la Ludogoreț.

Oriunde lucrez, lucrez din toată inima. Dacă nu îți faci munca 24 de ore din 24, n-ai succes. Eu nu trăiesc din trecut. Trecutul e statistică. Mâine e o zi nouă, trebuie să ne dezvoltăm. Eu trebuie să fac cunoștință cu echipa. Infrastructura e ok. Trebuie să muncim. Fără muncă nu există succes”, a spus Ivaylo Petev.

ADVERTISEMENT
1,50 este cota exclusivă Betano pentru meciul Universitatea Craiova - Dinamo la pronosticul „1 solist”