Sport

Academica Clinceni – Dinamo 1-0. Prima victorie din acest sezon pentru ilfoveni, „câinii” se fac din nou de rușine. Video

Duelul codașelor din Casa Pariurilor Liga 1 dintre Academica Clinceni și Dinamo s-a încheiat cu victoria la limită a gazdelor, scor 1-0, care obțin primul ssucces din acest sezon
03.12.2021 | 22:50
Academica Clinceni  Dinamo 10 Prima victorie din acest sezon pentru ilfoveni cainii se fac din nou de rusine Video
ADVERTISEMENT
03-12-2021
20:58

Cum arată clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1 după Academica Clinceni - Dinamo 1-0

Dinamo a pierdut din nou în Casa Pariurilor Liga 1, de data aceasta în derby-ul rușinii cu Academica Clinceni, și se afundă tot mai mult în subsolul clasamentului, fără speranțe de revenire.

„Câinii” lui Mircea Rednic nu au mai câștigat un meci fix de la turul cu Academica, disputat la începutul lunii august, un record rușinos în istoria clubului „alb-roșu”.

 

03-12-2021
18:58

Academica Clinceni - Dinamo 1-0 (Patriche 34)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 61: Contraatac rapid al lui Dinamo, Sorescu îi pasează în careu lui Cosmin Matei, care singur la 7-8 metri reia mult peste poarta lui Ureche.

Min. 59: Torje și Ehmann intră la Dinamo în locul lui Bordușanu și Andrei Radu.

Min. 46: La Dinamo, Ivanovski îi ia locul lui Itu.

Min. 45+2: S-a terminat prima repriză.

Min. 34: GOOOL ACADEMICA! Corner pentru gazde și Patriche, nemarcat pe 6 metri, reia cu capul în plasă.

Razvan Bogdan Patriche Nichita marcheaza un gol de langa Alexandru Ilie Rauta in meciul de fotbal dintre Academica Clinceni si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, vineri 3 decembrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Min. 25: Bordușanu trimite din poziție ideală mult peste poarta lui Ureche.

Min. 16: Bine lansat de Grigore, Sorescu scapă singur cu Ureche, trimite în portarul Academicii, mingea ajunge la Itu, care singur de pe 10 metri cu poarta goală în față reia lamentabil peste poartă.

Min. 13: Ureche reține șutul lui Steliano Filip din afara careului.

Min. 10: Bordușanu șutează violent de la marginea careului, mingea lovește transversala.

Min. 9: Sorescu centrează periculos în careu, Ureche se precipită și repsinge în corner.

Min. 1: A început partida.

03-12-2021
17:23

Echipele de start la Academica Clinceni - Dinamo

  • Academica Clinceni: Ureche – Pashov, Bilali, Patriche, Holzmann – Cascini, Ventura – Ion, Omoh, De Amorim – Vellios. Rezerve: Păun, Achim, Gardoș, Chandarov, Gavra, Cioiu, Dumitrache, Ștefan, Filip. Antrenor: John Ene

  • Dinamo: Iliev – An. Radu, Pinto, Grigore, Filip – Sorescu, Răuță, Itu – Matei, Nunic, Bordușanu. Rezerve: Fara, Ehmann, Ivanovski, Torje, Vestenicky, Kainourgios, Bani, Carp, Gluhakovic. Antrenor: Mircea Rednic 

Meciul Academica Clinceni – Dinamo se joacă vineri, 3 decembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 18-a, pe care o deschide. Este confruntarea dintre ultimele două echipe din primul eşalon, ilfovenii fiind fără victorie în 17 runde, în timp ce Dinamo nu a mai învins pe nimeni de 14 partide, fix de la meciul tur cu adversara de astăzi.

Unde se joacă meciul Academica Clinceni – Dinamo

Întâlnirea Academica Clinceni – Dinamo se dispută vineri, 3 decembrie, de la ora 21:00, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, întrucât formaţia ilfoveană nu poate asigura nocturna la acea oră pe arena proprie din Clinceni.

ADVERTISEMENT

Deși în baza ultimelor reglementări partida s-ar fi putut juca având spectatori în tribune, în limita a 30% din capacitatea arenei, conducătorii Academicii au solicitat organelor competente ca aceasta să se joace cu porțile închise. În acest fel se va bloca accesul la partidă a circa 500 de suporteri dinamoviști, care și-ar fi însoțitit echipa la Giurgiu și ar fi putut constitui un sprijin important pentru elevii lui Mircea Rednic.

Cine transmite la TV partida Academica Clinceni – Dinamo

Partida Academica Clinceni – Dinamo se joacă vineri, 3 decembrie, de la ora 21:00, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, în etapa a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1 şi este transmisă pe micile ecrane de canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Giurgiu este o zi cu cer variabil, perioadele de cer senin alternând cu cer noros, dar cu şanse aproape de zero de precipitaţii. Temperatura se situează undeva în jurul a 5-6 grade maxima zilei, deci în jur de un grad sau două la ora partidei, care va fi condusă de arbitrul bucureştean Andrei Chivulete.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Academica Clinceni – Dinamo

La Clinceni, s-a luat decizia de a se renunţa la serviciile antrenorului Ionuţ Chirilă şi s-a bătut cu palma cu Flavius Stoican, cel care a stat câteva etape la FC U Craiova 1948, de unde a fost demis în urma unui conflict cu familia Mititelu. Acesta se va prezenta însă la pregătirea echipei abia în momentul în care se vor închide defintiv conturile cu Ionuț Chirilă, astfel că la partida contra lui Dinamo pe banca ilfovenilor va sta antrenorul cu portarii John Ene.

ADVERTISEMENT

Ilfovenii au probleme serioase de lot, după ce şase jucători au depus memorii pentru a fi liberi, iar Vanzo deja a plecat. La Dinamo nu sunt absenţe, doar jucătorii care nu intră în vizorul lui Mircea Rednic nu se vor afla pe listă.

Echipele probabile la Academica Clinceni – Dinamo

  • Academica Clinceni: Ureche – Pașov, Bilali, Patriche, Holzmann – Chandarov, Cascini – R. Ion, Gavra, De Amorim – Vellios. Antrenor: John Ene
  • Dinamo: Iliev – A. Radu, Pinto, R. Grigore, St. Filip – C. Matei, Răuță, Măgureanu, Sorescu – Torje, Ivanovski. Antrenor: Mircea Rednic
ADVERTISEMENT

Ambele echipe sunt disperate să câştige

La Giurgiu, se vor afla față în față două echipe efectiv disperate să câştige. Academica deja a stabilit un record negativ al primei divizii, fără victorie în 17 meciuri, deci mai bine de un tur de sezon regulat, iar fanii lui Dinamo îşi mai amintesc cu nostalgie de singurele două succese ale „câinilor” din acest sezon, cu FC Voluntari şi Clinceni, pe teren propriu, iar de atunci sunt 14 etape fără victorie.

La Dinamo au venit aduşi de Mircea Rednic nu mai puţin de 15 jucători, însă în formula de start a acestui meci doar fundaşul central Pinto şi atacantul Ivanovski par a avea un loc, restul urmând a sta pe bancă sau fiind accidentaţi, cum e Espinosa sau neluaţi în calcul.

Cote la pariuri la jocul Academica Clinceni – Dinamo

Deşi vorbim de două echipe care au uitat sau nu mai ştiu să câştige, casele de pariuri consideră că ar fi momentul pentru Dinamo să ia cele trei puncte, acordând cotă de 1,60 echipei lui Mircea Rednic. O primă victorie a ilfovenilor în acest sezon are supercotă, 4,80, iar un gol marcat de ei ajunge la cota de 1,60.

Cu Academica Clinceni gazdă există trei meciuri directe. O dată s-a impus Dinamo, în celelalte două s-a consemnat remiza. Acum este însă clar că deviza va fi de ambele părţi totul pentru victorie, pentru că situaţia lor devine tot mai dificilă de la o rundă la alta.

ADVERTISEMENT