News

Un adolescent a murit după ce s-a răsturnat cu mașina pe un drum agricol. Fratele său e în stare gravă

Un adolescent de 17 ani și-a pierdut viața, iar fratele lui, de 16 ani, a fost grav rănit, după ce s-au răsturnat cu maşina pe un câmp din județul Vaslui.
22.11.2021 | 17:26
Un adolescent a murit dupa ce sa rasturnat cu masina pe un drum agricol Fratele sau e in stare grava
ADVERTISEMENT

Un accident rutier cu o victimă a avut loc în Vaslui, oamenii legii și echipele de pompieri intervenind imediat la fața locului.

Doi minori se aflau în mașina care s-a răsturnat pe un drum agricol

Un apel a fost lansat către 112 de către mama a doi băieți care a fost sunată mai înainte de băiatul ei de 16 ani și i-a spus că fratele său a avut un accident.

ADVERTISEMENT

Apoi, forțele de ordine, dar și o ambulanță au fost solicitate în ziua de luni pe un drum agricol situat între comunele Pădureni și Lunca Banului, localități aflate la mai puțin de 10 kilometri de orașul Huși.

Fratele minorului de 16 ani, care se afla la volan, a murit în urma accidentului, acesta avea doar 17 ani. Cei doi se aflau pe un drum de câmp aproape de localitatea Ivănești când s-ar fi produs tragicul eveniment.

ADVERTISEMENT

„La faţa locului s-au deplasat şi o ambulanţă aparţinând SAJ Vaslui şi un echipaj de poliţişti din cadrul IPJ Vaslui. În accident este implicat un autoturism în care se aflau două persoane”, a anunțat ISU Vaslui într-un comunicat.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, pe drumul agricol care face legătura dintre localităţile Ivăneşti (comuna Pădureni) şi Lunca Veche (comuna Lunca Banului) a fost găsit un autoturism răsturnat”, a mai fost precizat în comunicat.

ADVERTISEMENT

Fratele mic a fost salvat de echipajul SMURD

Conform informațiilor de la oamenii legii, băiatul de 16 ani a suferit mai multe traumatisme în urma accidentului. De altfel, adolescentul era inconștient, dar și în stare hipotermică când a fost găsit de forțele de intervenție.

Echipajul SMURD prezent la fața accidentului i-a acordat primele îngrijiri după care l-a transportat spre a i se face mai multe controale, la Spitalul Municipal Huşi.

ADVERTISEMENT

„În autoturism se aflau doi băieţi cu vârste de 16 şi 17 ani. Unul dintre minori, cel în vârstă de 17 ani era decedat, acesta având semne vizibile de rigiditate şi lividitate cadaverică”, se arată în comunicatul instituției.

Polițiștii de la IPJ Vaslui fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

„În cauză, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul sesizat”, au adăugat oamenii legii.

 

ADVERTISEMENT