News

Accident bizar în Mehedinți. Un bărbat care și-a ucis mama, lovit mortal de șoferul unei mașini: „L-am luat cu fața, am trecut peste el”

Un bărbat din Mehedinți a murit într-un accident bizar. Victima și-a ucis propria mamă, acum câțiva ani. Prima ipoteză a polițiștilor.
21.03.2024 | 11:53
Accident bizar in Mehedinti Un barbat care sia ucis mama lovit mortal de soferul unei masini Lam luat cu fata am trecut peste el
Accident bizar în Mehedinți. Foto Actual Mehedinți
ADVERTISEMENT

Un accident bizar s-a produs pe o șosea din județul Mehedinți. Un bărbat care și-a ucis propria mamă, în urmă cu ceva timp, a fost lovit de șoferul unei mașini. Victima accidentului nu a supraviețuit.

Accident bizar pe o șosea din Mehedinți. Cum a murit un bărbat care și-a ucis mama

Tragedia a avut loc pe DJ 561 A, lângă satul Plopi, din comuna Tâmna. Din primele cercetări, se pare că victima de 39 de ani se afla sub influența alcoolului. Mergea spre satul Plopi, la concubina sa, atunci când a căzut pe drum, cel mai probabil din cauza băuturilor consumate înainte.

ADVERTISEMENT

O mașină, în care se aflau trei persoane, a trecut peste pietonul întins pe asfalt. Șoferul susține că nu l-a observat pe bărbat și a oprit la aproximativ un kilometru de locul producerii evenimentului rutier.

Însă, polițiștii suspectează că nu cel care a declarat că se afla la volanul autoturismului ar fi provocat accidentul, potrivit Actual Mehedinți. Prin urmare, toți pasagerii care se aflau în mașină au fost testați pentru alcool și droguri.

ADVERTISEMENT

„Am trecut peste el. M-am speriat”

Presupusul șofer vinovat de producerea accidentului susține că nu l-a văzut pe bărbat, deoarece din sens opus venea o mașină cu fază lungă. Oamenii legii desfășoară cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut, de fapt, evenimentul.

„Omul era căzut pe drum. Era chiar în mijloc, stătea întins. Șoferul de pe contrasens mi-a făcut semn să opresc, dar nu îl văzusem. L-am luat cu fața mașinii și am trecut peste el. M-am speriat. Locuiesc în Plopi, mă duceam acasă”, a declarat șoferul respectiv, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, era muncitor în construcții. Potrivit rudelor, acesta era un împătimit al alcoolului. Tot din cauza acestui viciu, în anul 2008 și-a omorât propria mamă. Băutura i-a luat mințile și a ucis-o fără milă.

A fost condamnat la 20 de ani de închisoare, însă fost eliberat condiționat după 13 ani petrecuți în spatele gratiilor. Când a ieșit din închisoare, bărbatul s-a angajat, fiind decis să își schimbe viața. Cu toate acestea, nu a putut să renunțe la alcool.

ADVERTISEMENT

Se pare că tot patima pentru băuturile alcoolice i-a adus sfârșitul, după ce a căzut pe asfalt, în mijlocul drumului, înainte să fie lovit mortal de mașină. În acest caz, polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT